Prijava
   

Teorija peščanog sata

Najvažnija od svih teorija ženske lepote. Imajući u vidu sličnost između ženske građe, i peščanog sata, može se videti niz drugih povezanosti. Uzevši u obzir da je ukupan broj peščanih zrna u satu 10, žene su te koje vajaju svoje telo od dobijenog materijala - 10 jedinica. Tako se da i primetiti da određene devojke imaju odnos 1:9 grudi i dupeta, 2:8 i slično. Naravno, (za muškarce) najbolji je odnos 5:5, kada je najveći sklad grudi i dupeta, odnosno ogromne sise, i zategnuto dupe. Kako ništa nije savršeno, tako ni žena, ta devojka koja ima odnos 5:5 ne može imati lepo lice, jer ne može imati sve, a ako nekim slučajem i ima prelepo lice, onda nema dušu, nego će uzeti tvoju, zajedno sa novcem.

Komentari

koja teorija, jebote
+++
zaključak je tačan!

Heh, sednem sa ortakom, koji je profesionalni hasač govana, oduvek bio...gubili čas i spičili na ljemonadu i toljumbu kod lokalnog poslastičara, spomenemo neku kvazi ribu, i on mrtav ladan kaže tipičan primer peščanog sata...ja zablenuo: Čega more? Kad mi je objasnio, ja umro od smeha, mogao sam i primer da cepim al prepoznala bi se, jbg... :)
Cepo sam se od smeha, da nas je konobar zamolio samo da odemo, ne moramo ni da platimo...lololololo

ama, svuda oko nas su defke, samo ih treba upamtiti

Miloš oduvek bio imao mnogo reči hvale... :)
Tvoj komentar (nebitno na moju ili bilo čiju drugu defku) nikad duži od dve reči... :)))
Fala be, meni isto bilo zanimljivo danas, reko da je plasiram na tržište... :)

Peščani sat ima samo deset zrna? o.O
Plus na teoriju. :)

Ja sam ih sve klasifikovao u ovoj defci.

Imaš +, svakako

Peščani sat ima samo deset zrna? o.O

Troluj smorka, troluj... :)
Ma ima koliko hoćeš, zar ne misliš da bi bilo prekratko da ima samo 10 zrna... Naravno, postoje i neke anomalije, nastale veštačkim putem, zaboravio sam i to da stavim, ali desi se da neke devojke razbiju i skalu od 0 do 10, npr imaju 1:19, ili u suštini neke od onih što ih je lakše preskočiti nego zaobići... lolololo
Ali to je izuzeto iz teorije...da se žemskinje ne uvredU! :)
Prof ne videh ovo tvoje, kul baš...

@dionysio
Pa sta znam, obicno je dobra.plus ili tako nesto, jedino kada mislim da je moglo bolje ili da treba se nesto izmeni napisem malo duzi komentar a na defke retko dajem minuse, samo kad je plagijat ili totalna nebuloza a cesto dam plus i na losiju defku kada pomislim da je novajlija u pitanju. A 99% posto vremena na vuki sam sa mobilnog (verovatno zbog toga, uglavnom pisem krateze i ako imam ideja i za duze defke) jer me mrzi da sedim za kompom pa uvek radim i nesto usput osim sto sam na vuki pa mozda i zbog toga. Eto, sad mi komentar duzi od dve reci:)

Hehe, da li je moguće da sam to doživeo Miloše... lolololo
Ma zekim te malo, šta me briga, i ja sam često preko mobilnog, al ne pišem ništa preko njega, bem li ga, ne mogu da promenim na naše pismo (ili bar ja ne umem)... Inače tvoj komentar će biti printskinovan, i sačuvan na hardu, da se hvalim ljudima da sam uspeo u životu... :)))
Ja sam za plus tvrđi jedino na naslovu, a ovako tamte vamte...kad neko napiše "Oče naš" defku, ja mu kažem da je zanimljivo, al mu turim minus (što kaže jedan autor, plagijat! lololololo)...