Prijava
   

teorija zavere

Teorija zavere je način objašnjavanja stanja nekog društveno-političkog sistema kojim se pokazuje da sistemom upravlja odredjena vrsta ljudi koji obavezno hoće da uvedu novi svetski poredak koji je još gori od ovog sadašnjeg. Postoje globalne i lokalne teorije zavere, kod globalnih sistemom upravljaju Jevreji i Masoni a lokalne teorije zavere govore o tome kako sistemom upravljaju Matevčani i Zaplanjci mada i Crnogorci nešto mute al' im ne da konkurencija. Grupa koja upravlja se obično ne imenuje nego se naziva "oni".

Razmišljam nešto, šta ako su oni smislili teorije zavere da ne bismo ozbiljno shvatali ljude koji otkrivaju istinu o novom svetskom poretku?

Kako pokucam na vrata u opštini otvori mi Matevčanin, kamen da podignem ima Matevčanina da nadjem ispod.

Komentari

Od govno burek i od matevcanina covek ne moz da bude. A za zaplanjce se pripoveda da nisu dosli na kosovski boj, cudan sorta neka!

A ko su Matevcani i Zaplanjci?

To je brate tamo negde,pojma nemam ni u vojsci nisam imao nikog iz tih sela,onda znaš koliko je sati,al je teorija dobra!

Matejevac je selo pored Nisa a Zaplanje je oblast juzno od Nisa(Gadzin Han)! Ali i jedni i drugi su zajebani ko kratko cebe!

Gps, to su ONI, ne pitaj ništa, samo se pravi blesav, svuda su oko nas, možda čitaju ovo :)

Zaplanje je oblast blizu Niša, na pola sata kolima od civilizacije a izgleda kao da će medved da istrči iza krivine, mnogo dobro za one koji vole prirodu. Matejevac je selo pored Niša, poznati su po tome što prave vino u kom po nekad ima groždja

Prestiže me Bravar :)

Ti si izgleda mi gledao Digitalnog andjela...:) ili nesto na tu foru,nije bas sve istina ali nesto i ima smisla...:)