Prijava
   

Teretski vrt (Teretana)

Okruženje slično klasičnom zoološkom vrtu. Može se naći bezbroj retkih vrsta. Ima pregršth divljih i opasnih životinja, slonova, svinja, ali i dosta fazana, ćurana i petlića. Za razliku od pravog zoološkog vrta, gde samo ćurani, fazani i ostale bezopasne zverke šetaju slobodno, u teretskom vrtu sve životinje i insekti su slobodni da šetaju između pojilišta i sprava.
Vrste životinja:
1)Lav- najjača i najpoštovanija zverka u vrtu. Svi se ugledaju na njega i žele da budu kao on. Da bi privukao što veću pažnju, riče pri svakom pokretu.
2) Medved- Ima preko pedeset godina i 100kg. Niko ne gospodari sa njim i niko ga ne zanima. Radi šta hoće i kad hoće, što je obično retko.
3)Vuk-oko trideset godina, nekoliko tetovaža dok je bio zatvoren u zoološkom u Nemačkoj zbog nekog napada na živuljke neke, prilično razvijen, proćelav. Poštuje samo lava zbog njegovog izgleda i medveda jer je star. Voli da plaši fazane i petliće. Takođe voli da zavija pri radu.
4) Fazan. Ima oko 40godina, naočare, lošu građu i sklanja se uglavnom sa puta jačim životinjama. U ovom vrtu je jer ga je fazanica naterala da se dovede u red.
5)Petlić-najmlađi i na najnižoj lestvici od svih članova. Svi ga guraju i šutiraju, nekad i fazan ako mu zauzme mesto. Želeo bi da bude kao lav, ali nije loše biti ni vuk, videće oni za desetak godina kad pelić poraste...

Komentari

Samo da mogu da znam koja 2 genija su pročitala ovo i lupila minuse za 10 sekundi!

kontam da su petlici poceli da lupaju -

И шта, ово је као требало да буде занимљиво?

Trebalo bi proćitati pre nego što se oceni,a ti lupi minus ako ti se ne sviđa

Прочитао до краја и лупио минус. Задовољан?

Pročitao,lupio,hejtovao. Hvala