Prijava
   

Testament

Oplakivanje pokojnika,sve do tog famoznog momenta. Do tog momenta, otvaranja bele koverte u kojoj se krije čitavo bogatstvo familije. Oplakivanje i jecanje. Plakanje,plakanje,a suze nigde. Otvaranje testamenta je jedinstvena prilika, nešto slično svečanom događaju, inače sakupi se cela familija i uža i šira.
Čak dođu i neki tipusi koje u životu video nisi,ali kad vidiš da i oni plaču, shvatiš koliko ti je velika familija. Venčana žena pojkojnika Bog da prosti, obavezno pada u nesvest, kako bi bila uočena, viđena, slavna. Bez obzira što mu je to peta žena, opet je to bila ljubav. Posle otvaranja te famozne koverte,opet se kreće iz početka. Prestaje plakanje, jecanje i padanje u nesvest i počinje priča, ona prava priča o pokojniku, Bog da prosti.
Ipak smo mi Srbi iskren i dozvoli pošten narod!

Peta žena: Lelee majkeee! Dobar si bio,pošten i pametaaaan! Dobar, srećo moja! (pljaaas na patos)

Sin: Lele, što se folira,kao da je popila dva litra, a ona popila samo bokalče rakiju. Ništa, ništa! Jaaao, ćaleee, šta ću ja bez tebeee!

Sin 2: Lele batooo! Ajd sudijo čitaj to, pa da idemo!

Unuk: Tato,dobro li si? Nemoj po dedu da ideš,mani se,nije ti još vreme!

Sin 2: Jebaću.... hehe Oprosti časni sudijo, iznervirao sam se u svu tugu! Otvaraj ga,ajde!

Sudija: Pri čistoj svesti i....

Sin: Sudijo! Časni sudijo,ne mrči muda, nego pričaj šta ima tu! Kolko pare, devize. Ajd!

Sudija: Kuću ostavljam pra unuku! One 10 jabuke zlatni delišes iza kuće ostavljam jednom sinu. Livadu kod kladanac ostavljam ovom mlađem sinu. Ženi ono bure rakiju dole u kotlarnicu,al nek vadi iz ovo desno bure,ona bolja. P.S Kuća je pod hipoteku, jabuke sam poseko,rakiju popio,a u livadu sam posadio trnjine! Snađite se kako znate i umete...

Peta žena: Matora drtina! Pička mu materina,godine sam potrošila, najbolje godine!

Sin: E, tato, tato! Baksuz si bio ceo život. A ti nemoj da mi psuješ tatu, saću te zakoljem!

Sin 2: Trnjine tato. Jebao sam se u trnjine! Što li sam se napinjao da plačem ovolko,za malo da se userem!

Unuk: E moj sinko! Najebao si ga. Sad si svoj čovek, imaš 18. Izvoli,plaćaj hipoteke, jebavaj si mater! Šta da radim kad te najviše voleo!