Prijava
   

Textovi o zenama vozacima

Uvek pokazuju da su zene po statistici bolji vozaci od muskaraca. Zene su mirnije, postuju pravila i to ne da ih postuju nego ako je ogranicenje 60 one ce voziti 30, dok su muskarci divljaci skloni brzoj voznji i obicno jos jednom naglase divljanju. Igrom slucaja ovi textovi su pisani od strane pripadnica zenskog pola i nikad nisu niti ce biti prihvaceni ozbiljno od strane muskaraca, jer jbg zene stvarno ne znaju da voze, dzabe vam i statistika i manje saobracajnih nezgoda, kad sjebete lamelu za mesec dana, a da vecina vas ne zna sta je lamela ;)

svakih mesec dana pojavi se po jedan u nekim novinama(cisto da popuni prazan prostor)

Komentari

Zene se muce sa parkiranjem, imaju slabiju percepciju u prostoru od muskaraca, zbog toga imaju problema, a da su statisticki sigurniji vozaci, to stoji. E sad sto se neke pitaju zasto treba da povremeno sipaju ulje i vodu, a njihov auto ide na benzin, to je vec neki drugi problem.

Ma zavisi sve. Neke ubijaju na mesto kako voze a neke ne znaju ni da beknu. A sa parkiranjem se muče jer im muškarci ceo život pričaju da je 20cm ovoliko. |__________________|
:)

"ne da ih postuju nego ako je ogranicenje 60 one ce voziti 30",hahahahaha!!Ovo si dobro rekla :D :D :D

Rekaoooooo?????!???you're an odd one. . .

...Lamela je da se menja :))))

inace,+++++++++++++,iako sam zena:)))

Ја се највише бојим жена у саобраћају.

pogotovo kad su za volanom. . .