Prijava
   

Težina pohabanih cipela

Još jedan jutarnji polazak u potragu za poslom.

Komentari

ja imam posao i opet ne valja. malopre videh debilnu definiciju i setim se kad sam rekla poslodavcu da ću dumrem od 25 dvanaestočasovnih smena. a on mi reče da će u novosti da mi da veliku čitulju, ko ceca arkanu...+++

ja ću sam sebi da dam čitulju, da u njoj kažem sve ono što ovako ne mogu, ne smem i ne daju mi - kao Pavle Vujisić :)

šta je uradio paja? ne znam...

Ja planiram da, kad još malo "restruktiuram fondove" u firmi otvorim

Klub za umorne od života " Pavle Vujisić - Paja"

te vas ovom prilikom pozivam da postanete stalni članovi
Ne odobravamo popus' - do zore mora se bude na klupskim sastancima

Pavle legenda :)

Oporuka Pavla Vuisića, rođenog od majke Radmile i oca Miša, koji dana prvog novembra 1982. godišta, pri čistoj svjesti i zdravoga uma sastavljam ovu poruku.

Mirjani, ženi mi, sve što imam za slučaj da odapnem, ostavljam, s tijem da razumno rasproda ili otuđi imovinu moju, odnosno svoju, a ako ne bude u stanju da imovinom raspolaže, da to samo sud može uradit. Mirjana, ako posle mene ostane, ima me sahraniti sa svijem adetima i čestima crkve pravoslavne, sa šest popova da se pred mojijem telom vide i čuju. Sahraniti me ima u grobnicu našu, govor posmrtni ili slično da se čuo nije. Ovijeh šest popova, koje za inat hoću, da se ono što se oko groba radi, rade i šute. Neka u sebi pjevaju. Pošto mnije mrijeti, što bih i onako sve ovo pisao, još da vas zamolim da mi nikakva ni govora niti jedne riječi ne progovori, jerbo u grobu ću se prevrnuti i ne samo prevrnuti, već i ustati iz groba da ga noću morim i da mu, njemu i svima, koliko ih je na svijetu, jebem mater.

e, tako ću i ja, sa FacaFacom imam tri popa i dvojicu magistara popologije, još samo ovog mog veroučitelja da nateram da preda rad za magistraturu i spreman sam :)

Ово би било забавно урадити. :)

Ovaj put si omanuo, ako se ja pitam. Nusmi.
Mislim da na ovu temu može tako lepo da se ispiše... :)

ne branim ti, samo izvoli :)