Prijava
   

Tipovi frajera i riba na bazenu

Muškarci se dele na:
1) pozere
Oni čine 90% populacije muških kupača. Uglavnom su išli u teretanu tokom cele godine, pumpali se, kljukali steroidima i došli na bazen da ponosno pokažu svoje izvajano telo posle nekoliko meseci/godina predanog rada. Oni neće ulaziti u vodu, već šetati samo oko bazena. Ako i uđu u vodu, samo će izvesti jedan virtuozni skok (da pokažu kako su iskusni u vodi, jelte) i to je sve od njihovog kupanja. Eventualno će se držati za ivicu bazena zbog isticanja bicepsa i tricepsa.
Češće će posmatrati nabildovane muškarce i pitati se šta su koristili da bi se nabildovali i šta im je definisano, nego devojke. Najrazvijeniji od njih stvaraju posebno kvlt društvo gde se igra odbojka, a za to treba imati najbolje moguće telo. Neretko nose i naočare, pa čak ima i primeraka koji takvi čak uđu i u bazen.
2) društvo
Uvek na bazen dolaze sa loptom, igraju se srede, a žrtvu prskaju i dave. Jedni od normalnijih primeraka.
3) mladi tata
Čovek koji se barem 7 dana ne brije da bi ostavio što muževniji utisak. Nakon sedmog dana dođe sa detetom od 1-2 godine. Brčkaju se u velikom bazenu, tata ga sve vreme drži, ali ne toliko da se dete ne bi udavilo, već da bi istakao bicepse i tricepse. Dok drži dete, gleda unaokolo i traži mladu mamu.
4) zajebant
Lik koji će se šunjati unaokolo i gurati ljude u vodu, otimati im loptu i šutnuti boga-pitaj-gde i daviti manje od sebe.
5) takmičar
Lik koji će stalno isprobavati nove skokove, meriti koliko dugo može da izdrži pod vodom, takmičiti se sa ostalima ko će pre preplivati bazen u širinu i dužinu...
6) doš' sam da te pitam da furamo
Lik koji je tu sa ribom. Najčešće će se zavući u jedan ćošak bazena i cmakati se do mile volje, poneki put otići malo dublje. On će kao da je davi, ona će kroz smeh da ga gura od sebe uz "kretenu, hihihi".
7) ofingeri
Oni koji se okače o kraj bazena odakle posmatraju devojke i tu provedu 90% vremena. Njihova svrha je još i da ometaju ulazak i izlazak iz bazena, skakanje u vodu, kao i da te namršteno pogledaju ako ih isprskaš.
8) pičkopaćenici
Dvojica-trojica prilično ružnih i često dosta dlakavih momaka koji su previše nesposobni da išta smuvaju, te samo gledaju unaokolo i komentarišu ribe koje im posle služe kao materijal za masturbaciju. Definitivno najjadniji likovi na bazenu.

Žene se dele na:
1) pozerke
Došle su zato što su hot i imaju bujno poprsje. Išle su prethodnih mesec dana na kvarcovanje, a reći će ti da su bile na moru. Uglavnom će sedeti na ivici bazena, 2 sata prskajući stomak i mokrim rukama prelaziti preko grudi. Eventualno ako uđu u vodu, ne kvase kosu, uvek im je glava iznad vode, kao i grudi, koje eventualno dodiruju površinu vode da bi raspalile mušku maštu.
2) plivačice
Devojka koja nikad ne izlazi iz vode i koja je došla na bazen, verovali ili ne, da se kupa. Ne zanimaju je muškarci, uglavnom pliva i roni, izađe da se osunča i ode kući.

Komentari

Dobra! Ja sad na adi bio sa "društvom - pozera" :)

stvarno, lepo si ovo opisao!
+++

Odlična Pekky. +++

ahahhahahhah e pa lepo sam se nasmejao :D istina svaka rec! zasluzena pluscina ko vrata

A gde smo mi sa stomacima koje zabole kurac za druge?

Svaka čast Peki! Ja ovo moram da predložim! + i *

Pekky ponovo jase!!!

A gde smo mi koji popijemo 10 piva i treznimo se u vodi? :(

Tegi
A gde smo mi koji popijemo 10 piva i treznimo se u vodi? :(

Па у води.

Ahahahahahah :))

A gde smo mi koji popijemo 10 piva i treznimo se u vodi? :(

На дну :)

Што се дефке тиче, искључиво мешавина позераја и друштва !

A gde smo mi sa stomacima koje zabole kurac za druge?

A gde smo mi sa stomacima koje zabole kurac za druge?

У крчми ?

dobra defka +
btw ja sam muski plivac :P

Дај пеки није фер, теби објавише мени не :'( +

Nije definicija, ali objašnjava ljude sa bazena. +++ od mene.
Uzgred, pozerke se nekad i ližu, imao sam prilike da vidim kao manji, a one 'jaaoo, onaj vidi', a u stvari misle 'jaoo, sto bi nam sad falio samo ku*ac da nas razvali'.

Upravo sam se vratio sa bazena i sve sam tipove ljudi nasao sem ovih takmicara... Valjda su merili koliko dugo mogu da budu pod vodom pa se premerili i sad prave drustvo ovima sto se trezne na dnu.

PS: Postoje i ofingeri - oni koji se okace o kraj bazena i tu provedu 90% vremena. Njihova svrha je da ometaju ulazak i izlazak iz bazena, skakanje u vodu i da te namrsteno pogledaju ako ih isprskas... Nema drugih informacija o toj vrsti.

Nisi naveo one sto pucaju pljoske i izbacuju sto vise vode, sto gotivim da cinim

Ja sam 2 i 5,al 2 češće.

Ja sam kec, ali neplivac i atleta, bez koriscenja steroida. I nema nas 90%, debelo si preterao.

hahaahha svaka cast sve je tacno :D

a sta, kao niko ovde nije pickopacenik?

Pronađoh se u 2) i 5) xDDD + *

Umetnicki, nema sta! +++

ja sam definitivno 4, danas sam bio na bazenu i kad god sam imao priliku gurao sam drustvo u bazen... :D bravo za defku!!!

JEBENI BROJ 1 :D i naravno 2 :)

Hiljaditi pljus od mene <3 :* MWAA! :*

kao i grudi, koje eventualno dodiruju površinu vode da bi raspalile mušku maštu.

Dig'o mi se na ovaj deo.

Znate li vi koliko je teško piti pivo ispod vode? Pogotovo ako je u pitanju točeno?

jao ovi sa nocarima dok se kupaju su pobedili...jebo ih ko ih dov'o ++++

aaa dobra brate plus i zvezdica ...

Plus! Dobro si ovo klasifikovao. Mislim da ti samo fale navijači koji obučeni od air maxa do glave ceo dan provedu na tribini/obali..Slušaju ziku i leraju klince.

malo sam se smorio,ali te kraj izvukao,klasika +

+ ali gde nadje tih 90% koji koriste steroide i svi ''imaju'' bicepse i tricepse heheh

nismo mi pijani pickopacenici sa pivskim stomacima najgori. mi bar gledamo devojke za razliku od ovih napucanih pozera..

Nadje ih na bazenu :)

Пичкопаћеник, нема шта.

i sad od tolikih tipova samo jedan normalan i taj jedan zena

viš na primer ja sam mladi tata...al si sv omašio...obrijan sam, uredan, kupam se sa klincima i ne zevam u mlade mame..one zevaju u mene kad vide buljuk dece....

Sljedeći put kad odem morat ću da posmatram likove iz tvoje defke

Ово је некако написано више за људе са фејзбука. Нешто у чему ће се доста њих пронаћи, нешто што је сада актуелно (почело лето, лоодило, базен зезање). Дао сам плус, али може то доста боље да се анализира и опише.

Obrisao sam oftopik komentare iz prostog razloga što spemujete definiciju komentarima nevezanim za samu defku, pa da vas ne banuju. :)) Surovi je zaboravio da više nije moderator i da mogu da ga banuju za tako nešto ili je to samo za Džankija rezervisano...?

Slažem se sa Arei-em, definicija i jeste pisana namerno na takav način. Pre nego što je bila odabrana je imala zapanjujuće dosta pluseva i preko 800 lajkova na FB.

Па да, људи воле такве ствари, зато има толико лајкова. Елем, честитам на волко плусова, бар до две иљаде да догураш. :)

Kako visprena i uporna klasifikacija! +

Samo pičkopaćenike nemoj da mi diraš, da ne bih četeresosmu iz podruma vadio.

Ja sam bogami broj 7 i jebeno sam ponosan time .i.

Istina! :D Bravo + :)

"Dosta dlakavi"! xD Da ti ne posedujeteš salon pa promovišeš depilaciju?

Kako si me samo provalio. :)

odlična, ulogovah se da udarim zvezdu! ja sam plivačica, al mi se više ne ide na bazen..jebiga, suvše je pozerki u koje gleda onaj moj dok ja plivam pa mi lakše da barem ne budem prisutna..

idi na zatvoren bazen.. tamo je proj pozera/pozerki obrnuto proporcionalan broju plivača/plivačica u korist ove druge grupe :)

e to ću da probam!:)

Pronaso sam se u takmicaru.

NEMA ONIH KOJI CEPAJU DRVA!!!!! MINUS, PEKI. MINUS AAAAAAA najgori si, defke su ti govno!!!!!!!!!!!!!! YT KANAL TI JE SRANJE. UAAAAAA..... :D :+*

babojebac
PS: Postoje i ofingeri - oni koji se okace o kraj bazena i tu provedu 90% vremena. Njihova svrha je da ometaju ulazak i izlazak iz bazena, skakanje u vodu i da te namrsteno pogledaju ako ih isprskas... Nema drugih informacija o toj vrsti.

Fala, dod'o. :)

Славујка Грдна

Ајде одјеби ми више од дефиниције, сморио си! Видећеш шта ћу да ти радим кад и теби нешто одаберу.

jel to fino?.....

slavujka, odabrali njemu ihahaj, al sve neke pogrešne...idi mu na neku dobru, da ga zaboli...

Kosmo, pazi šta pričaš...mojne nerviraš Slavujku...oće ti pobriše komentare.....:))

Славјка Грдна ће да чека свој тренутак. :) Нећу више да бришем коментаре да ме не би називали пиздом. Од сада нека ради шта хоће, ја ћу само гледати са стране.

Hej Javio našto sam te pitala na pvt.

pa tako Slavujka...zezamo se jebote, što toliko shvataš lično?....

evo neću više...:))

ja sam pozer jer sam nenormalno izdefinisam

da si ti meni živ i zdrav.

ja sam 9.) posto nema da definisem
Kuler ( Cooler ), lik koji ladi jaja na bazenu, boli ga kurac za sve, dosao je da se brcka malo, izgori i ode kuci. Moze biti napumpan jer se inace bavim sportom, ali ne spada u kategoriju br. 1. zato sto se ne secka oko bazena vec ima dve tacke boravka, peskir - bazen - bazen - peskir.

:D

Ja se poistovecujem sa pickopacenicima :D

2 i 5 definitivno, mozda po koji put i 6 :D razvalila :D +/*

(da pokažu kako su iskusni u vodi, jelte)-"Јелте" су три речи: Је л' те? Али свака част, +

Ofingeri... Ahahahaha :D

super ali ja sebe nisam proasao

@zazubica "Mislim da ti samo fale navijači koji obučeni od air maxa do glave ceo dan provedu na tribini/obali..Slušaju ziku i leraju klince." -mogu da kazem da nisi u pravu, umjesto air maxa je tu casual culture, ono kao kacket fred perry, maica (po mogucnosti polo maica), karirani sorc, i bele adidas patike :) bar je kod mene ovako.

Odlicna definicija +

Sebe ne mogu da pronadjem, ponekad sam 2 ako idem sa drustvom, ali inace sam muski plivac, ili kada je prevelika guzva da se pliva, onda sam isto kao i AcaCZVVB

2 али ја сам посебан случај као и моје друштво. Скачемо и да видимо ко ће боље да распали даску! :) + и *!

Hahahaha...svaka cast xD + i * ...nego kad si uspeo sve da odredis ko je i sta je,u koje ti spadas ? ahaha xD

AHahahahah "ofinger" :D + i *

bukvalno je tako! +

retko kad pratim def jer me mrzi da citam, ali ovo me odusevilo....svaka cast...
+++++++

a ti si verovatno ova poslednje, zar ne? kravo iskompleksirana.

koja realnos', svaka čast! *

Sve sto si rekao istina je,bravo! ++

samo za ribe je zaboravio, za one koje dobiju tih dana pa dodju na bazen i samo se seckaju ceo dan :D

Oni neće ulaziti u vodu, već šetati samo oko bazena.
Došle su zato što su hot i imaju bujno poprsje

Харакири не гине им +

АЛИ ОФИНГЕРИ свака част момче