Prijava
   

tipovi optimista

Postoje tri vrste optimista. Prvi su oni koji umesto poluprazne vide polupunu casu. Drugi su oni kojima se posle unosenja vece kolicine pica umesto prazne case prividja puna. Treci su oni koji uvek vide punu casu, cak i tamo gde je nema.

Ovi treci najcesce zive u beloj sobi, bez predmeta okruzenoj sundjerima i nose cudne kosulje.

Komentari

Добро ме подсети, треба да зовем чувара да ми покрпи сунђере (пошто сам их поцепао зубима). :)

Jos mi se prividja puna casa, zovem ga ujutru cim me prodje mamurluk. :)

Само чаша? Мени се привиђа пуна гајба, иако су чепови ту, са стране!

Eh, bre, pa gde ti je vaspitanje? Pa pice se uvek, malogradjanske pristojnosti radi, pije iz case. To sto pola prospes prilikom nalivanja kada dostignes odredjenu dozu (ne)trezvenosti ne treba da te ometa u ovom izlizanom obicaju. ;)

Васпитање се вратило тамо одакле сам рођен (тј. у пичку материну), а све остало се креће напољу. :)

Verujem. Tu, pretpostavljam ukljucujes i svoj zeludacni sadrzaj. ;) Hm... Izgleda da ce i meni neki cuvar morati da namesta sundjere. :)

Што се тиче полупуне/полупразне чаше... Да ли је човек полутрезан или полупијан :)? Добра дефиниција, +.

@Miki:
Eh, vidi ti njega sto se pravi pametan! ;P Kako bi moja profesorka iz srednje skole rekla "Ume da koristi analogiju." :)
Ne znam, zavisi sa koje tacke gledista ti posmatras, ja sam liberalnija pa malo mantanje smatram za polutreznost, ali ne znam kakvi su tvoji cenjeni stavovi, senjor. :)

Ја се оштро противим испијању алкохола, па немам став, само волим да паметујем, као што се експериментално могло опазити :).

Ccccc..... A sta sa blagoslovenim delirijum tremensom? :) Kazu najcesca halucinacija je papilarnog i vizuelnog tipa i to je osecaj da ti se bube uvlace pod kozu.... Sa tim ti nikad nije dosadno. Posebno mozes preterati sa absintom (nije toliko losa stvar, mada dobro zeze), pitaj cika Vinsenta van Goga. :D