Prijava
   

TNG

TNG, tj. tečni naftni gas je gorivo čija prisutnost, po Mirku Alviroviću, na benzinskim pumpama širom Balkanskog poluostrva veoma mnogo utiče na kvalitet putovanja. Nestašica TNG-a izaziva pojavu kolotraga, neravnih i klizavih kolovoza prepunih rupa, oštrih i opasnih krivina na kojima nema zaštitinih ograda i odakle se možete lako survati u provaliju, potom izaziva i pojavu odrona, a takođe će i ta deonica puta biti prepuna vozača koji pretiču u krivinama preko pune linije, a nije isključeno da će vas pored svega toga zateći i oluja, a zimi i velika snežna mećava, a može se desiti i da vam na put izleti neka divlja životinja... Restorane na tom delu puta izbegavajte jer nisu renovirani ili su u zapuštenom stanju. Prosto, ukoliko krenete na letovanje ili zimovanje, nestašica tog čarobnog goriva predstavlja veoma loš znak i to znači da će vam putovanje i odmor biti potpuno upropašteni čak iako ste na određenu destinaciju rešili da otputujete - avionom.

Emisija SAT-ova patrola:

"... Evo nas na 237. kilometru od Beograda, dolazimo do benzinske pumpe na kojoj se toče sve vrste goriva, ali ne i tečni nafni gas. Nastavljamo vožnju po veoma lošem putu, prepunom neravnina. Put se na ovom delu sužava. Obratite pažnju, ova deonica je puna opasnih krivina, te stoga smanjite brzinu i vozite pažljivo. Prolazimo pored motela "Poslednje boravište", ali naš vam je savet da ne svraćate jer je motel u izuzetno lošem stanju."

5 minuta kasnije:

"Sada smo na 291. kilometru od Beograda. Prolazimo sada pored još jedne benzinske pumpe na kojoj se između ostalog toči i tečni naftni gas. Nastavljamo dalje, vozimo se ravnim i širokim putem, kolovoz je u odličnom stanju... Evo nas na 295. kilometru stižemo i do motela "Relaks Houm (Relax Home)". Kao što vidite, ovo je novoizgrađeni objekat. Cene su pristupačne, a motel pored restorana i soba ima i spa i fitnes centar, a takođe smo i od PR menadžera gospođice, Darinke Svršić, saznali da su ona njena zamenica, Zagorka Vlažnić, gostima na usluzi 24 časa dnevno. Staćemo ovde i malo se odmoriti što i vama toplo preporučujemo."

Komentari

+
samo kad ne bi imao detalje iz def. preslikane u primeru...
Svejedno, dobra.
Mirko opet ukrao auto, oca mu jebem!

i mene užasno nervira s tim termonuklearnim gorivom... jebala ga plinska boca u kojoj se vozi...

Какав трип, читам примјер, а у глави глас Мирка Алвировића извјештава... +

hahahaha, ma bravo.

И мене је Алвировић увек нервирао са течним нафтним гасом. Остави се прича о екологији, у Србији је најбитније колико се пара троши на то и колико се литара троши на 100 километара. Пре 3 месеца мојој другарици се у току вожње запалио ауто. А возила је на ТНГ. Срећом те је угасила мотор одмах. Све у свему, ауто јој више није у употребљивом стању. Скупља поправка него сам ауто.