Prijava
   

Karfi

Selfi u kolima. Reč nastala slivanjem engleskih reči car (kola) i selfie (svojko).

Inače, još jedna u nizu debilnih novotarija. Uglavnom se slika pravi sa mesta suvozača, ali tako da se u kadru nađe i vozač, ređe ih pravi sam vozač. Uz karfi obavezno neki prepametan opis, tipa: "Vozimo se." Karfi najviše vole da prave ćurke, vonabi starlete, kao i vonabi krimosi (Works at Sam svoj gazda), koji tripuju da se voze u najnovijem Ferariju dok se klackaju u nekoj raspaloj krntiji, starijoj od njih.

Posebna kategorija su japiji i poslovne žene i devojke, koji su stalno u nekoj žurbi, ali uvek nađu vremena da okače mobilni ispred volana, slikaju se i okače sliku na društvene mreže uz obavezan opis: "Jedna radna" ili "Jedna poslovna".

Centralno Pomoravlje, vreme sadašnje...

Sad smo sami ti i ja u tvojim kolima...

- Ljubavi, pazi kako voziš, uspori malo, hoću na pravim jedan karfi da okačim na Insta, ali mnogo se tresu kola. Uspori malo, pliz... Ajde, okreni se... Say cheese!
- Žaklina, a da ti jebem ja malo mater, a?! Nije ti ovo auto-put nego put za Bigrenicu, kozja staza, će dizginemo po ove krivine. Nemo' da te sad izbacim iz kola, jeb'o te karfi da te jebe!

Komentari

Meni je omiljen šoljfi.

Ипак је сликање ногу (легфи) најдебилније. Чему то?

Works at Sam svoj gazda kobjedilo +

Pa Žaklina, majkumu, samo ime nekako govori samo za sebe.

Žaklina. Argrejdovano po babi Živani.

Ја кад год чујем да се нека девојка зове Жаклина, ја се сетим Жаклине Илић.
Нема Влауце и генерално гастоса који се деведесетих није ложио на њу. И Власи су често давали то име ћеркама.