Prijava
   

Tomahavk

Instant rešenje svake vrste konflikta, ako si indijanac - Razumni razgovor ne dolazi u obzir, logičko razmatranje situacije nema potrebe pominjati, hladna glava je pojam koji poistovjećuješ sa mrtvacem a ne sa smirenošću... Skalpovi će biti trofeji dana!!!

O staloženi i mudri poglavico Orao Usijane Glave, prljavi jenkiji na 2km od sela! Nema muškaraca, pun karavan žena sa malom decom. Prenose nešto žita, ako je verovati dimnim signalima Ćorave Krtice.
Upali su nepozvani na našu teritoriju, ratna sekira mora biti otkopana!!! To je jedino rešenje tako mi Manitua... Alo, vrač! Jebem te gluva, gasi bre tu lulu mira više i donesi onaj kramp što nam nabavi Lešinar Koji Zaboravlja. Dva Psa Koja Kenjaju Iza Žbuna, donesi mi moj tomahavk... Biće krvi večeras, tako mi hiljadu prerijskih pasa! (Nerazgovjetan vrisak postignut preklapanjem dlana preko usana)

Komentari

Ahahhaahahahahahahaha, čitam defku, pijem sok i čitajući imena poglavica i ratnika toliko se nasmejah da sam pljunuo sok po lap topu... Svaka čast! Mislim, toliko si me nasmejao da sam izbalavio lap-top i razmišljao sam da ti zbog toga dam -, ali odmah stavih interese ove napaćene populacije ispred sopstvenih, te se nadam da će se još neko nasmejati kao ja. +

Novice, Veliki Manitu te poslao! Pozdravi ga od mene