Prijava
   

Toše srećan ti rođendan

Idiotska grupa koja se je pojavila na Facebooku-u ovih dana, uoči rođendana poginulog emo-makedončeta. Grupa već broji preko 4 hiljade članova. Ova pojava govori o tome da kult mladog pevača prelazi u boles'. "Toše" grip zahvatio je Makedoniju, Srbiju, jugozapadnu Bugarsku, Crgnu Goru, Bosnu, Hrvatsku i delove Slovenije.

Ova grupa je napravljena za Tosetov 28rodjendan... Ko voli Toseta...neka pozove sto vise ljudi,i time mu svi mi cestitamo rodjendan...

Komentari

hvala, saću popravim ;)

e sad mogu da ocenim..... :DDD

znači flipnuo sam kad sam video da se jedna od mojih omiljenih devojaka pridružila toj grupi.

То је зато што висиш на фејсбуку. :)

moja noga neće više tamo kročiti!

zanimljiva je forma ove definicije. ima naslov kome automatski imam želju da dampalac dole, zbog nagona na povraćanje, a onda ima sadržinu sa kojom se u potpunosti slažem, a onda opet ima taj neki pozitivno hejterski aspekt negativnog posmatranja manje više globalnog mišljenja i uopšte trenutnog stanja svesti većine, krda, ali sa druge strane ima i negativnu stranu koja se ogleda u samoj želji definisanja ove pojave, same činjenice da je autor pronašao i saznao za to, nemam pojma, baš mi je sve to zbunjujuće, naroćito za moje receptore koje biraju šta da kliknu, palac dole ili gore. ovogga puta dadoh plus, verovatno zato što je verovatno više pozitivno nego negativno, ali opet bilo je blizu.

ma kao da je i bitno hahaha al se iskenjah :)

ej Surovi i ja imam puno puta takve ambivalentne emocije kada treba da ocenim neku dobru defku koja inače govori o nečem negativnom i ogavnom, i moram priznati puno puta zalepim minus čisto da pokažem da sam suglasan sa negativnom ocenom tog pojma, jbg :P

razumemo se znači. :)

Glupo je cestitati mu rodjendan i praviti takve pateticne grupe ali je jos gluplje pogrdno ga nazivati Emo-Makedoncetom.

Pa, kad jeste emo.
Znači, ista nam stvar pala na pamet! Baš sam danas prokomentarisao to na fejsu, pošto sam pozvan u grupu.
Ja mislim da je sve to jedna velika zavera i da Toše uopšte nije mrtav.

Jurodivi, deder da vidim jesi li i ti opljunuo po fb generalno... Mislim u definiciji fejsbuk...

Saće Toše da se pojavi na nekom koncertu...

surovi, citas misli? samo ja cu ipak ostati uzdrzan.

Ај сад реално, нека је дечку лака црна земља, али ко је њега слушао пре ове трагедије, ко је знао и једну његову песму, част изузецима. Значи радио емитери и ове музичке телевизије силују мозгове по Балкану.Па Елвис је умро, па га нису толико форсирали. Оставите човека да почива у миру.

bravo Papak, to je bila i moja poenta: nek počiva na miru!

Toše je bar zaslužio da mu se čestita a vi samo hejtajte,nas fanove boli dupe za vas:p