Prijava
   

Transfer lista

Lista prisutnih ženki kojima mužjak procenjuje mogućnost transfera u svoj krevet. Dele se na tri glavne grupe : kupovina, pozajmica i slobodni agenti, a zatim i na tri podgrupe kao na semafor žurci : crveno (nemoguć transfer), žuto (moguć) i zeleno (siguran).

Ženke sa opcijom kupovine su one koje su tu sa svojim vlasnikom, pa njih obično jure mužjaci koji procene da su blizu raskida ugovora to veče, pijani mužjaci koji više ne mare gde udaraju, imućniji mužjaci, koji parama dokazuju ženki da zaslužuju bolje ugovore i na kraju debilčine, mužjaci sa jakom ekipom koji muvaju više radi kavge sa trenutnim vlasnikom. Ovde su ženke većinom podgrupe crveno ako su zadovoljne vlasnikom i podgrupe žuto ako postoji određeno nezadovoljstvo trenutnim ugovorom.

Ženke sa opcijom pozajmice su one koje imaju vlasnika, ali on nije prisutan. Idealne za mužjake koji žele kratkotrajnu avanturu ili prosto žele da ubodu u tuđe vlasništvo. One se obično nalaze u grupi parova, a ona jedina bez vlasnika, jer nije mogao da dođe zbog posla ili mu prosto neko od ekipe smeta ili je sa grupom slobodnih agenata na veče ženki. Mužjaci najčešće tu igraju na kartu nepoštovanja od strane vlasnika, zato što nije sa svojom ženkom. Nadaju se da će proći, jer u prvoj grupaciji se oseća bezveze što jedino njen vlasnik nije prisutan, a u drugoj se i sama oseća kao slobodan agent sa ostalim ženkama. Kao i kod opcije prodaje zavisi od zadovoljstva ugovora, mada je ovde prođa jača.

I na kraju slobodni agenti ili ti ženke bez vlasnika i ugovora. Bez obzira što je ovde procenat zelenih transfera najveći, ne mora da znači da nema crvenih i žutih. Neke ne vole tek tako lako da se prodaju, neke nisu zadovoljne samim ugovorom koji nudite, a nekima se prosto vlasnik ne sviđa, jer će pre biti slobodan agent nego da igra u nižim ligama. Ono što je dobro kod njih, jeste da jedino one mogu da se uzmu posle isteka roka transfera (fajronta objekta), jer ne idu sa vlasnicima kući.

- Matori, vidi u ćošku separe slobodnih agenata. Ae se ubacimo tamo. Eno ga i Deki tamo već. Sve se okomile na njega, znaš da je kod njega vlažnost vazduha uvek visoka. Taman izabere neku, mi uzmemo otpatke, sigurica. Tako naložene neće im biti bitna visina ugovora.
- Da li smo zbog toga pola godine radili na brodu? Čoveče, upadnemo u lovu i opet škrtariš. Vidi onu malu tamo sa ortakinjom. Taman za nas dvojicu.
- A brate, one su ti na pozajmici večeras, ali mi je trulo. Znamo vlasnika, to je Šonetova ženka.
- Stvarno? Zajebi onda. AUUU! Kakve mačke.
- Pa vidiš da su tu sa vlasnicima.
- Ma batali me njih. Prvo smešni su, drugo vidiš da im ženke cevče somerzbi. Nemaju pare za više verovatno. One su na prodaju matori, a mi imamo šta da ponudimo. Kada im kupimo neki koktel čije ime ne znaju da izgovore naše su. A ako nemamo prođu, uvek možemo posle roka ove slobodne agente da odradimo.
- I to što kažeš. Ajmo.

Komentari

Kakav si ti poznavalac! Vrsni!

Где си се пронашла? :D

Trenutno u Pozajmicama :)))

Problem je sa onima koje bi da potpišu čim vide ugovor. Bez lekarskog pregleda i probnih mečeva.

Vrlo kvalitetno napisano. +