Prijava
   

Traži dinar

Do te mere pogrbljena osoba da izgleda kao da non stop traži nešto oko svojih nogu. Povijen vrat ala lešinar kad nađe strvinu, povijena kičma kifla fazon i generalno stav “ispao mi dinar iz džepa al ne mogu da ga vidim gde je.”

- Brate sinoć sam video Vladu kako šeta neku pičku kroz dgra!
- Haha Vlada Mister Burns?
- Da brate, izneverovao sam bre!
- Pa na šta liči? Nema nogu i ruku ili je samo malo jače retardirana? Ne, ne mora da ima sečku za burek i fali joj jedno oko pa nosi povez ko gusar?
- Ma jok normalna ribica. Faca onako slatka, za njega premija jebena, sisići solidni i još na sve to guzulja! Ni sam nisam nešto bolje navatao ne pamtim jebeno!
- Ček, ček brate. Polako. Stani. Čekaj, ti meni oćeš ovde da kažeš da je Vlada kifoza i skolioza, Vlada jebeni grbavac navato solidnu može se čak i reći dobru pičku?! Vlada što ceo život izgleda ko da traži dinar oko noge?! Taj Vlada?
- Da brate, on.
- E jebem ti život koliko smo mi jadni. Pičku nisam omirisao ne pamtim, samo sedimo ovde pijemo i kenjamo a Vlada šeta ribu. Ošli smo u kurac brate moj.
- Ćuti brate, od sinoć ne mogu da se smirim. Nešto mora da se menja podhitno.
- Mora brate! Al prvo idi završi nešto a ja odo po jednu flajku da isteramo konja iz plićaka i da se navarimo ko ljudi, valja ove traume od večeras izbrisati ili makar potisnuti! A od sutra okrećemo novi list!

Komentari

em slabo ocenjeno, em bez komentara.
pa jel to lepo?
+++