Prijava
   

Tražio pivo, dobio šamar

Ne vredi, neće te. Džaba ti sva nada kad sledi razočaranje. Čekaš platu, čekaš Torpedo Minsk iz 2 u 1, čekaš da ti dete popravi keca iz nemačkog, praviš razne planove na osnovu lepih želja, ali šta vredi kada se i najbolji planovi miševa i ljudi uvek izjalove... Eh, sudbino!

- Koju to knjigu čitaš?
- Čarlsa Dikensa, "Velika očekivanja".
- Kakva je?
- Očekivao sam više.

Komentari

Očekujte neočekivano +

Ali neinspirativno. Lik ništa nije rekao, samo je predstavio poraz kao neko standardno stanje, ishod svake borbe. Verovatno je impotentan

Pa jbg, uporedi to sa šujdomanom i zglavkom i ova definicija jebeno SIJA.

Pa sija kad mu je šujdoman jedina konkurencija. Lik koji em piše budalaštine, em su mu definicije sastavljene od dve reči. I onda kad u takvoj primordijalnoj supici od ameba izbaciš nešto relativno ok, deluješ kao ajkula. A zapravo si nekakav premekani jastog

Pa jbg, ja nemam sa čim da uporedim, nisam ovde nešto predugo, šujdoman i ekipa su za mene sadašnjost i stvarnost ovog sajta. Čim vidim nešto kvalitetnije od šukija, zglavka i većine stvari od Analnog, ja dam plus. Nije da je to nešto predojajno, ali šta sad.

Dobro si se i zadržao obzirom na nekvalitet trenutne autorske postave. Nadamo se nekim boljim vremenima za sajt, kad će imati nešto lepše da se pročita od šukija tukija i ostalih intelektualnih gromada.

Zahvaljujem. Teška srca, moram se složiti sa Bobijem. Ne oko impotentnosti, već oko premekanosti. Jebiga, em mator, em bliži Vudi Alenu nego Džejsonu Stetamu.