Prijava
   

Trbušnjaci

Ističu muževnost,naglašavaju vašu alfu pre mužjaka,daju vam drugi sjaj. Trbušnjaci ili pločice moraju biti simetrični,3x3 glatko izdepiliran stomak,pomažu u lepoti fotografije,blagim ručnim povlačenjem kože na dole ističete mesto gde vaša devojka moze igrati iks,oks. Svi,ili gotovi svi koji ih imaju ističu ih na svojim profil slikama,mole Boga za trenutak kada će policija odobriti slikanje bez majice te će moći na fotografiji za ličnu kartu da pokažu svoju muškost.

Da istaknete bazen trbušnjake: Sedite na jednoj stolici,noge su vam na drugoj,telo blago pogibljeno u struku kako bi došli do izražaja,pije se pivo dok sunce boji vaš,prethodno dobro nauljani.ponos.
Da istaknete kafić trbušnjake: Crna uska majica,kupljena na dečijem odeljenju,tik uz stisnuti stomak,obično se u jednoj ruci drži viski,u drugoj ,,guchi,, torbica,dok DJ prži ploču uživate u pogledu vaših ponosnih oblina.
Da istaknete trening trbušnjake: Onako znojavu i alfa-muževnu majicu bez rukava skinete u prisustvu veće grupe devojčica ,blagim potezima kako bi se svaki vaš mišić istakao a posebno trbušni,tresete je ,hladite sebe i napaljenu masu oko vas .