Prijava
   

Trejler glas

Pojačivač momenta.

NEBOJŠA (ulazi u sobu): E, sad mi rekao ćale, rešeno je, idemo opet u Čajetinu na leto!
DIMITRIJE (skače sa kreveta): Izjeb!

NARATOR: Ovog leta…

NEBOJŠA (pakuje se, viče) Eeej, Dimitrije… Ma mamicu mu malu nikad ga nema kada ti treba… Alooo, gde je punjač, nemoj da sam te opet pitao!

NARATOR: …dva izgubljena brata…

DIMITRIJE: (gleda kroz prozor punta, preko stakla promiče odraz krošnji i pokoja taraba): E, sećaš se ovde smo stali prošli put da se iserem! Hahaha, koju sam nagaznu minu ostavio!

NARATOR: ...pronaći će sebe ponovo…

NEBOJŠA (odsutno na zadnjem sedištu igra igricu na mobilnom i pušta tihomire ka Dimitriju dok frenetično razmišlja): Jebote ima baba da nas budi u šest ne znam kada sam zadnji put usto tako rano u jebote šta ako mi je već tada krut jebote krut mi je svako jutro kad ustanem šta ako je možda već tad

NARATOR: …i otkriti šta razdvaja dečaka od muškarca…

DIMITRIJE (noć, stupa u avliju, sija svetlo samo iz kuće, okolo potpuni mrak, čuje se zavijanje) I ne mogu da verujem da će opet pola leta da nam propadne u ovoj vukojebini.

NARATOR: … a šta čoveka od vuka!

NEBOJŠA (staje pored njega, zavijanje je glasnije): Veruj.

NARATOR: Vukojeb 4: Nova dlaka, stara ćud.

Stefan Kapičić kao Nebojša. Dado Polumenta kao Dimitrije. I Petar Božović kao Vukojeb. U filmu Srdana Golubovića: Vukojeb 4!

Komentari

posto mi ne dozvoljava da ti komentarisem def. "na slovo", ja cu ovde.
ova mi je odlicna definicija, al mi nekako pri citanju bilo suvisno ovo na kraju.
a sto se one druge tice, bas sam juce cimeru koji me pitao gde da iskljuci majstora koji burgija napolje, rekao na ctrl- alt i F4