Prijava
   

Trgovina Nekretninama

Odgovorni izvođač radova građevinskih konstrukcija i građevinsko - zanatskih radova na objektima visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje.
Wislavsky OD- Građevina se deli na visoko i nisko gradnju.Spada u privredne subjekte, koja je ujedno i naj veća privredna grana svake države. Grana koja naj više zavisi od Građevine, jeste-turizam, kao druga naj istaknutija privredna grana neke zemlje.
Srpski turizam ima budućnost u ovoj privrednoj grani, Sa svim svojim skromnim ulaganjima, postiže zavidan uspeh. Opširnije na stranicama
http://www.vislavski.rs
http://www.ingkomora.org.rs/licence/?id=izvgradj

Trgovina nekretninama u Novi Sad, kupovina direktno od Investitora, sa povratom 10 % PDV-a.Mogućnost kupovine preko komercionalnih kredita kod "AGRICOLE", kao i "REIFEISEN" banaka, kao privrednih subjekata za Stanbene kredite.
WislavskyOD
Vislavski Nekretnine
Kosančić Ivana12, Novi Sad
http://vislavski.rs

Komentari

Sve vas koji potencirate prodaju svojih proizvoda putem kredita koji obezbeđuje bilo koja banka bi trebalo vremeplovom poslati u prošlost, na izdržavanje dugogodišnje kazne na Golome Otoku.

Jako korisan skup podataka.

Koji je fazon sa ovim duplacima?

Zbog ovoga sam se ulogovao. Mislim da je ovo prevršilo svaku meru! Vukajlija nije sajt za oglašavanje i ne treba ga koristiti kao takvog. Mislim da bi moderatori trebalo da izbrišu ovu... ovu... ne znam ni kako da nazovem. I, naravno, banuju ovaj nalog.
Jedino što mogu reći da je ova stvar dokazala da glupost nema granice.