Prijava
   

Tri posleratna druga

Oni koji dočekaše da isplate sve rate stambenog kredita.

Bilo ih je petorica. Kako se koji ženio, tako je uletao u kredit za stan na 30 godina. Rata po rata i eto ih. Sada proslavljaju ratosiljavanje bede.

Mika: Da popijemo Neši za pokoj duše. Ne prežive vezivanje za evro osme godine, siroma'. Naplata životnog osiguranja je bila jedino rešenje. Velike žrtve je podneo, jadnik. Slava mu.
:Svi prosuše po par kapi pa dobrano otpiše:
Žile: Bog da mu dušu prosti. Dete, donesi isto! A red je da se setimo i Šomija. Ono kad izgubi pos'o, koštaše ga glave. Čuo sam da su ga naplatitelji jurili do Brankovog mosta, kad im je utek'o. Herojski. Nek mu je laka crna zemlja. A što ti Savo ne piješ pivo na ovu vrućinu?
Sava: Ne ide Žile, otkad prodadoh bubreg one teške sedamnaeste kreditne godine, kabasto mi ne leži. Nego, jesu se vratili tvoji.
Žile: Žena jeste, u poluraspalom stanju, al mi deca nisu oprostila što ih dado' u belo roblje one krizne 2017-te. Smucaju se po belom svetu, mali je sitni diler, al zato ćeru unajmljuje samo elita. Miko, si dobro, što si ti stalno tako bled?
Mika: Ne spavam noćima, braćo. Progoni me keva u snu otkad je sa'ranih sa vilicom povađenih zlatnih zuba kad ono povećaše euribor na 17%. A i počelo da mi prokišnjava u spavaćoj, moraću da dignem kredu da zakrpim krov i popravim plafon, čuo sam, u Intesi daju...
Sava i Žile uglas: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Komentari

Odlicna. Pretpostavljao sam da si ti. Bravo. Bas dobro pises

фала Шоми, не објављује нас много у ово недоба.

Ma ne zbog toga kad je objavljena nego zbog stila

стил је народски, покушао сам пар пута са неким ''паметним'' речима, не иде, сам себи изгледам смешно, просипам се :)

Ih, kako je ovo dobro!!!

Trojica?! Odličan skor!
+

ih, nesto gledam, sto bi Nocna Smena napravila dobar skec od ovoga... dao bih im za dz, nek plate pice i klopu za celu Vuku i nek nose LOLOLO

Жена јесте, у полураспалом стању, ал ми деца нису опростила што их дадо' у бело робље оне кризне 2017-те.

оне кризне 2017-те.

кризне 2017-те.

Аууу, Миле, срушио су Вучићу Снешка са овом кризном 2017. годином и пре него што је постао и први потредседник Владе, а не премијер. Лолололо

Мордорати! Ондулатори! Одабирајте ово у догледно време (у наредних недељу дана).