Prijava
   

Trolovanje Jahve

Trolovanje trola. Jedini način da pobedite
trola je da budete bolji trol od njega.

Poseta Jehovinog svedoka u popodnevnim časovima
odmora ne mora se nužno završiti loše.

ZVRRRRRRRRRR!!!

(:zvono me dekoncentriše, bacam fleš samom sebi, ginem ja i pola moje ekipe:)

- U kurac!

ZVRRRRRRRR!!!!

- Evo, bre, u pičku materinu....

(:geganje do vrata, otključavanje, otvaranje vrata:)

- Dobar dan! Izvinjavamo se, znamo da danas ima puno različitih religija...
- ?
- ...i sa svih strana, u modernom svetu, čovek je bombardovan informac...
- Ček, ček, stani. Ko tebi treba?
- Ja sam želela malo da porazgovaram sa vama. Verujete li vi u...
- Izgibe mi ekipa, igramo o 20 evra.
- Verujete li u... molim?
- Kažem 20 evra. Nije to mala para, zar ne?
- Nije, nije... nego htela sam da porazgovaram, ako imate samo malo vrem...
- Imam vremena, kako ne. Ja sam inače vrlo nezaposlen čovek, imam baš puno vremena. Vi, kako ste?
- Dobro sam, hvala... moglu li da uđem, ako imate malo vremena, neću dugo.
- A ti si ceo dan već na nogama?
- Da, pa malo da sednem kod vas, samo par reči oko religija tih....
- Kod mene se izuva.
- Aha.. pa nije problem...
- Jeste. Ceo dan si na nogama, osećaće se.
- ...
- Ma šalim se ja. U neku ruku. Kako god, bolje da pričamo ovde, nered je u kući.
- Pa dobro... evo samo, da vam dam ovu knjigu...
- Igraš kanter?
- Izvinite?
- Koja ti je to knjiga?
- To je naša knjiga, gde ćete naći istine o...
- A kanter?
- Izvinite?
- Kanter. Kanter Strajk.
- Nisam čula...
- Terori i kanteri, dve ekipe. Pet igrača u svakoj ekipi.
- Ne, stvarno ne znam...
- Nije problem, objasniću. A ta knjiga, šta ti je to?
- Ah, pa da, htela sam da vam dam knjigu baš, tu ćete naći sve istine o...
- Hedšot.
- Izvinite?
- Najbolje je kada gađaš u glavu odmah, to kažem.
- Možda da dođem ja drugi put ipak... šta mislite?
- Izvoli, ja sam uvek tu. Posle ću ti objasniti bani-hop.
- Doviđenja....
- Vozdra.

Komentari

После ћу ти објаснити бани-хоп.

Трололо

Svaka ti cast,mnogo jaka. + !

Hahaha, d'objasnio! +

Ono prvo ''Igraš kanter'' mi je pobedilo! HAHAHAHAH batice Patrik od mene ;)

i od mene.Isprobavao sam nešto slično skoro.

Awesome. Omiljenišem i plusiram.
Da napomenem da je defka perfektna. Predložio bih je u odabrane.

defka je perfektna. Predložio bih je u odabrane.

hahahahahahhahahahahhahahahahahaha

Odlična defka, vrhunski primer +

Ispravi samo ovo

дођем ја дуги пут ипак.

Хвала Џоне, оправио по приспећу налога ;)

He, sada mi pade na pamet, jednom kada su bili Jehovini Svedoci kod drugara na gajbi, uveli smo ih unutra i ošišali na ćelavo. Bili smo klinci, budale ali mnogo su se ukenjali. Više nisu svraćali :)))

jednom kada su bili Jehovini Svedoci kod drugara na gajbi, uveli smo ih unutra i ošišali na ćelavo

У, јеботе :)))

У, јеботе :)))

Ma nisam ti napisao pozadinu, tom drugu je recimo, mesec dana pre toga umro ćale, a oni kada nanjuše tako nešto kao lešinari su, pa su mu mnogo smarali kevu, kao slaba je tada i to. Samo ih je čekao na zicer.

plus. pajzi sad ovo:
zapucali kod ortaka na gajbi dvoje iz jehovinih svedoka, sabajle, oko 9h. otvara on, to veče smo pijančili kod njega, njegovi nisu bili kući,nebitno lolo. zvone, on otvara - dobar dan, mi smo blablablabla...
on mamuran, nezainteresovan, pušta ih u stan. sedaju na neki kauč, on ih ponudi kafom, oni odbiju, on reče da nema veze, ipak će za sebe da skuva,pošto je malopre ustao. dao im daljinac da čačkaju tv dok on sebi ne skuva kafu. posle par minuta, dolazi sa svojom kafom, vadi ispod fotelje de je sedeo tke trave, oni gledaju, a on njima: pričajte, pričajte slobodno, o čemu ćete da razgovaramo? oni iznenađeni, počeše nešto da seru, on i ne sluša, samo potvrdno maše glavom i povikuje ono AJDE? stvarmo? nisam znao to...dok nije smotao džoks, zapalio i duvanio uz kafu. ponudio i njih, oni odbili, rekoše da žure dalje i otišli:)

Ahahahahahh! OMILJENO! Objašnjavaš! :)))

Тенкс гајс :)

АААААААААААААААААААААААААААААААА, један од НАЈБОЉИХ! Победа за све паре!

Ovo jebe multilevelno.

ahahah pobjeda, jos jedna

Данас умало да буде и троловање пописивача, али јебига, жена отворила, ја спавао.

TO COVEK!
Jesi joj ga objasnijo? olololo

Ма нисам, жена дала податке и за мене. После ми пренела да ова није хтела да упише да сам атеиста, него само "није се изјаснио", ја попиздео.

Јебо их попис.

Sta se kurac nije izjasnijo!
Ako si ateista sta to njih zabole jebote!
Stvarno su ljudi o'sli u aut.

Добар пример. Мада ми се наслов дефиниције не свиђа, ипак плус.

Мени баш тај наслов пола вредности целе дефке :) Ти што продају којекакве магле су тролчине најжешће, а трол највише попизди када га победиш у његовој дисциплини троловања, отуда и назив - троловање Јахве. Какав би ти наслов ставио на ову дефку?

Јахве или Јехова значи "Онај који јесте" и тако неки називају Бога Оца, творца свега, Исусовог оца. А у дефиницији се говори о зафркавању (како ви то млади кажете) Јеховиних сведока који су најпознатија "секта", чувени по обијању прагова и смарању људи.

Мени они сви исти, а волим да их зајебавам директно сразмерно количини смарања која од њих долази на моју адресу. Јахве, Јехова... онај који јесте... шта год :)

Мислим да ме ниси разумео, то је исти Бог, онај у кога СВИ ХРИШЋАНИ верују. То је Јахве или Јехова. Е сад, припадници ове секте мисле да су они изабрани и да они прате верно његово учење, па се зато називају Божјим сведоцима. А то што већина људи не зна име свога Бога није твоја или моја кривица пријатељу, него кривица цркве и... да не ширим сад. :)

Разумем, и знам то о чему говориш, да не дужим ни ја, кажем само да ме те бајке смарају како год неко звао своје "врховно биће"...

У самој природи човека је визија о вишем бићу, о Богу, ако поричеш Бога, онда поричеш своје наслеђе које си добио рођењем, поричеш своју природу, свој мозак, трудиш се да одбијеш оно што ти је природно дато, није ти то усађено са стране, наравно да ће ти накнадно неко наметати нешто зарад својих циљева или једноставно, уверења. Да си рођен било где на свету, веровао би у "нешто". Али ако поричеш свој генетички код, онда то може довести до проблема као што је огорченост, свађа, сарказам, што те све може довести до сукоба са другима који ће те мрзети или жалити. На крају ћеш се свакако вратити Богу. Само је питање када, они који се не врате Богу, умиру несрећни и огорчени јер знају да одлазе у земљу где ће им црви јести тело и да је то било то. Узалуд су живели. Мени је жао таквих људи. На крају ће им породица довести попа да их опоје и ставити крст на гроб иако су били атеисти јер ће деца рећи: "Пусти стару будалу, наравно да ћу га сахранити као православног верника, по свим правилима и обичајима".

Мене лично савршено боли она ствар кога ће да ми доведу на гроб када отресем папке. Може и Јелена Карлеуша да пева у дуету са Екремом Јеврићем, а патријарх да свира усну хармонику, свеједно. Стварно ме боли дупе и "шта ће деца рећи", и ко ће да ме "опоје", и остала ритуална срања. Видиш, ти имаш неко своје мишљење око тога шта је у "самој природи човека", и прилично си сигуран у то што тврдиш. Теби је жао што ће мене да једу црви када пандркнем, а мени је рецимо то нешто сасвим нормално, не видим ништа за жаљење ту. Уствари, мени је то ваше жаљење смешно, јер сам ја задовољан својим животом, а онај који нешто жали... је ваљда тужан или шта ти ја знам. Ја сам савршено у стању да у свом овоземаљском животу УЖИВАМ потпуно прихватајући ту чињеницу да је живот коначан. Међутим, они који својим животом ОВДЕ нису задовољни из разноразних разлога (могу сад да ширим причу о психолошким основама улажења у религију, ал ме искрено мрзи), креирају у својим главама идеје о неким загробним животима, а онда им то није доста, већ ЖАЛЕ све оне којима су те идеје... не занимљиве, да се благо изразим.

Ово са "порицањем свог генетичког кода" (шта год то значило, а познајем генетику прилично добро, као важан део своје струке) и ово са огорченошћу, свађама, сарказмом... је тотална небулоза. Ти си од генетике неком чудном пречицом дошао до тога како ће мене сви да мрзе и жале... само зато што сам атеиста и не верујем у та нека имагинарна бића :)

Иначе, ако неко долази на моја врата да ме смара нечим што ме не занима, мени је ВРЛО свеједно да ли је тај неко православац, католик, уваљивач кирби усисивача, или само пописивач становништва.

Волим када на врата покуца комшиница да тражи шећера за кафу, пошто јој нестало.

Sjajan dijalog, btw.

Очаран сам просто том неком потребом, тих неких људи да "те спасу", да те "изведу на прави пут", да те "избаве од мука"... тако ваљда сами себи придају неку важност, осећање испуњености и сврховитости свог живота.... они имају мисију... без њиховог деловања, ти остајеш тужан и несрећан... или ћеш то тек да будеш... булшит.

Шта знам, мени довољно што волим људе око себе и што они воле мене (они који су ми важни), а после нек нас једу црви, то су животиње које једу цркотине, шта сад, нисам ја то одредио.

Занимљиво је да је СМАК СВЕТА који су прорекли Јеховини сведоци већ био и прошао, наравно ништа се није десило... И како су они то објаснили?
"Па знате, били смо много добри, па је због тога Бог одлучио да не уништи свет, још..."

Ма све те приче су кома, али оно, кад неко пар хиљада година прича један исти виц, смори мало, није више ни смешно, само напорно.

dade mi ideju kada ponovo navrate hihihihihihihihihhi ++

ovo je o d l i c n o + *

CITAT dade mi ideju kada ponovo navrate hihihihihihihihihhi ++ TATC
Mene ova sikira dade ideju :)
+ inače!

Nista gore od onog ko ne veruje da mu zivot ima neku visu svrhu. Zivis u ovoj zemlji Srbiji, mucis se, patis se, gledas oko sebe zle ljude, zle stvari, svakih 10 godina ostajes bez dela teritorije, svaki dan se sve gore zivi i onda umres i to je to? To je taj zivot?! Znaci zivis k'o pas umres izjedu te crvi i kraj?! To zivot? To je sve? Znaci ovo je sve sto smo uspeli da postignemo? Mi kao jedina dokazano postojana stvorenja u svemiru smo uspeli da uradimo samo ovo?! Prilicno jadno i porazavajuce.

Zivis u ovoj zemlji Srbiji, mucis se, patis se, gledas oko sebe zle ljude, zle stvar

Брате, мени је жао што ти живот доживљаваш као мучење и патњу. И што око себе имаш зле људе, то је још горе. Брате научиш да уживаш у животу и окупиш око себе екипу људи које волиш и који те воле, и нестаће сва твоја патња, а са тим и потреба да тражиш било какав виши смисао.

Ја уживам и док кењам.

Сем кад имам затвор, али то није тако често.

Dojajna spika u primeru odista, ali ovo ostaje najbolja defka o J.Svedocima na sajtu. Meni lično, barem...a i složićeš se da njen autor nekako dodaje na autentičnosti lololo:)

Golem +, naravno

volio bih da vidim valdemarov primjer na ovu temu. njegovi postovi i onog oc joila su dosta unaprijedili moje kafanske razgovore o zivotu, smrti i čudima, nema sanse da me vise na.pricu neko moze preveslati.
+++

Хахах, Проф, добра она, добра! :)

Interesantno, ali na ovoj nisam napisao svoje trolovanje. Krečili mi kuću, moja tada buduć, a sada trenutna gospođa i ja. Poslali majku kod sestre u goste i raspalili da krečimo (ali stvarno), kad neko zvoni na vrata. To je bio drugi pokušaj svedoka u mojoj kući, lepo se trgoše kad su me videli. Valjda su taman navikli u koju zgradu ne smeju da idu, a ja negde drugo opet. Onako go do pojasa, umazan jupolom, sa nekim gvožđetom u ruci što mi zatrebalo (ne pitajte zašto). Uglavnom, reč po reč, krenu oni lagano u povlačenje, a ja se vratim, potpalim kadionicu i tamjan sa Ostroga (slava mu i milost) i za njima niz ulicu da kadim.

Pitale me komšije (leto, jebiga, svi napolju) šta radim. Ja reko "teram đavole niz ulicu" jedno 15 puta, svakom komšiji posebno. Nisu više dolazili kod nas, nemam pojma zašto. Jak im tamjan valjda.

Danas na šetalištu postavili neki štanad.
A u banci videh jednu, vrh riba, očito jehovanka, tako je obučena, duge odore, ali vidi se kvalitetna karoserija ipak.
Čime se sve služe da prošire članstvo :))

sa nekim gvožđetom u ruci što mi zatrebalo (ne pitajte zašto)

Немој је само по глави Бруце.

Ja se samo pojavim u majici Slejera ili Ajron Mejdena i odma' kazu izvin'te greska.

Или изађеш го са краватом само.

Dobra defka da posvedoči o dešavanjima preko praga, u 4 oka i kroz odškrinuta vrata.
Dobra rasprava. Poštovanje za Господинa Сању i Da objasnim.

Ovo će se uklopiti u raspravu:

Mene je izjava J.Ćirilova:

"Samo budale mogu da kažu da su srećne, tako nešto i ne pomišljam da izgovorim. Umesto toga, kažem da sam zahvalan okolnostima i ovom društvu koje me je do te mere prihvatilo, pruživši mi šansu da radim nešto što volim. Dakle, imao sam sreću, ali ne mogu da kažem da sam srećan. Pogotovu živeći u ovakvom užasnom svetu."

Ova izjava paše uz J.Ć. ali mi nikako nije prihvatljivo. Odakle tom parčetu intervjua (nisam čitala ceo intervju) tolika pažnja nakon njegove smrti?!
Depresivan čovek daje takvu izjavu i gomila mladunaca to nadje da prihvati i lajkuje...pobogu?!
Pa ako neko nije sposoban da se potrudi da odabere svoj cilj i potrudi se da dobaci do njega, onda mu život prolazi u jadikovanju i okrivljavanju drugih za ozlojedjenost.

nisi ti baš skapirala šta je jć hteo reći