Prijava
   

Trpi skote zbog lepote

Krilatica današnje, savremene žene, koja za razliku od svojih pretkinja otkriva mnogo više kože i ima u svom inventaru kozmetička sredstva koja su nekada bila dostupna samo osobama plave krvi, da ne pominjemo tretmane u kozmetičkim salonima koji podsećaju na unutrašnjost Enterprajza i hirurgiju.
Da lepota boli one najupornije otkrivaju skoro svakodnevno,ostale jednom nedeljno ili mesečno.
Samo za razliku od drugih vidova mučenja, žene to podnose bez reči i zamerke.Ko želi da bude lep, mora da pravi određene ustupke i plati odgovarajuću cenu.

Depilacija celog tela, čupanje obrva i nausnica, farbanje kose, vežbanje u fitnes centrima, gladovanje poput psa, veštački nokti, umetci za sve čega možete da se setite, mazohistički visoke potpetice,wellnes, masaže, dermobrazija, kriminalne cene krema... al si barem lepa posle svega toga...
Ipak je na kraju individualna procena da li se bol isplatio.
Ja se kao i sve moje sestre ne žalim.

Komentari

Stvarno bre...pa zar zaista vredi toliko trpeti?
Meni frka i kad moram da se brijem svako jutro, pa sad kao "volim" da nosim bradu...:-)))

xaxaxaxa.цар си! :)

u pravu si skroz.ali najgore od svega ako te i posle toga kulira.jer sve je to zbog njih,zar ne.

Ja mislim da se žene više podsvesno sređuju zbog drugih žena, jer će one bolje shvatiti šta je šta. Neka vrsta viteškog dvoboja među damama.
Muškarci retko znaju šta se dešava iza kulisa, možda čak misle da mi ovako izgledamo po prirodi. :)

Možeš da se premažeš čime hoćeš, da odereš kožu i staviš neko najnovije čudo umesto noktiju, ako nekog nervira neka sitnica u vezi tebe taj neće ni da te pogleda bez obzira na to šta si sve pretrpela za vreme ulepšavanja. Ali će barem sve žensko šta te vidi da crkne od muke zato što si bolje sredjena :)

Šerife, tužno ali istinito, ja se slažem.

Svejedno, meni se sviđa ta ženska osobina...Svet bi bio dosadniji kada toga ne bi bilo.:-)

Potpuno se slazem sa tobom i za to zasto i kako zene to rade.Mada sam misljenja ,a po malo i iz iskustva da se to sve moze postici i pomalo obrnutim sledom iznutra,mada za to moras to da zelis prvenstveno za sebe i radis iz ljubavi ka sebi i naravno kad to postignes stvarno si lep ali opet moras otici bar na depilaciju i koristiti po neku kremicu ,a to je vec daleko izdrzljivije od prvobitne torture.. :)