Prijava
   

Tršavica

...je vlasnica, prirodno stečenog i neodređenog broja veselo neukrotivih loknica, kovrdža, talasa i talasića, frcoklica.....
Prekrasno dete prerasta u lepoticu koja će najveći deo života plaćati frizerima da joj uklone ovaj božiji dar, isprave i poravnaju kovrdžice.
Frizersko ’remek delo’ traje, na sreću, samo do prvog pranja.
Tršavice nikada ne primećuju da najbolje drugarice pokazuju baš NJENU fotku istim tim frizerima i izgovarajući: '’Hoću takvu, potpuno istu'’.
Tršavice jednostavno odbijaju da shvate koliki je izazov jedna jedina loknica za muški kažiprst koji bi tu rado kružio prateći njen oblik.

U devojačkim spomenarima se uvek nađu poklonjene loknice retko kada pramenovi.

Komentari

Nikada mi neće biti jasno zbog čega žene imaju poriv da upropaste svoju prirodnu kosu koja, kakva je - da je, najlepša je.
Došla jednog dana jedna koleginica na faks, koja inače ima kovrdžavu kosu, sa ispeglanom kosom. Naravno, sve ostale (pošto sam na ženskom faksu, je l' te) se sjate oko nje, i kao šatro krenu da se oduševljavaju, a jedino ja, pošto sam brutalno iskren po pitanju ženskog izgleda, joj u oči kažem: ''Unakazila si se. Blam.''

Jimmy čista istina, znam ih bezbroj koje to rade, srce me zaboli. A ovo drugo, poznata je ženska iskrenost kad je izgled (kompeticija) u pitanju.

u pravu ste!! najlepsa je prirodna lepota!

Eeee pa prate se trendovi.Mislim, kovrdžava kosa nije in mislim ono, samo ravna ispeglana.

:)

Preslatka definicija. U potpunosti se slazem s tobom. :)
Neke trsavice peglaju kosu jer se tako lakse rasceslja i dovede u red, ali to radi mozda 1 % njih. Ostale to rade jer je u modi peglana kosa.

evo.. koja god devojka zheli, poklanjam joj svoje lokne xD lol
ali zaista, ravna kosa je mnoogo laksha za odrzhavanje i nije prirodno suva.. i retko koja devojka sa ravnom kosom proklinje istu kada se probudi ujutru :S

Poruka za Cristine16
Mila moja devojčice loknice se ne poklanjaju devojkama. To se daje na privremenu mažnju momcima (kad zasluže). Naučićeš ti to već, ti ujkino pametno dete.

Tacno Kristina, ravna kosa nije prirodno suva, ona je neprirodno masna. Ne verujem da je ijedan momak zamerio nekoj devojci sto joj je suva kosa.