Prijava
   

Trudnoća

Poluga kojom žene drže muškarce kao taoce celih 9 meseci a one malo visprenije i snalažjivije produže taj period do kraja života.

Rispekt svim majkama, ali sam ubeđen da prave malo veću buku, frku, paniku oko trudnoće nego što bi trebalo.

Komentari

Respect, ali nije tačno.
-

Bas si sladak... Ali da tebe snadje povracanje u trajanju od tri meseca, zavrsavanje na infuziji svaki drugi dan, bolovi u donjem delu stomaka zbog kojih smes samo do WCa da odes, a ako malo dalje odsetas postoji mogucnost pobacaja.. I najlepse... nesanica zbog napada svraba od viska progesterona, a taman kad zaspis beba ti pritisne besiku, pa moras da ustanes da piskis, a ono to je samo lazni osecaj... i tako u krug devet meseci... Moj muz kaze da sam heroj s obzirom da on maltretira sve kad ima obicnu kijavicu. Poradjam se za deset dana i mislim da ce mi to biti najduzih deset dana u zivotu.... Imam pravo da dizem malo vecu buku i paniku, jer meni je najgore, ja sam okupirana od strane bebe. Zao mi je sto nikada neces proci kroz to pa da mozemo ravnopravno da razgovaramo.

Poz.

Neću proći kroz to, ali sam bio jako blizu i saosećao sa tim tegobama prilično. Nije samo vama teško, veliki deo tereta je i na muškim plećima a to niko ne priznaje...

Poluga, aha... Neki ljudi nikad neće videti dalje od ženine kože.

Da te pitam ja nešto (pošto ovo pitam svakog): Hoćeš ti da jebeš svoju trudnu ženu, ako čika doktor kaže da bez problema može(te) da upražnjava(te) seksualne odnose tj. 'oćeš li moći ti, ako može ona?

Alo ljudi,ne priča se o seksualnim fantazijama koji vam je đavo odjednom?

@euglena

aj pripazi na rečnik, i generalno koliko se sećam nismo nešto bliski da bismo o tome raspravljali...

ma nemoj! probaj ti da izbaciš bebu od nekoliko kilograma kroz mali otvor koji je uglavnom predvidjen da u njega nešto ulazi,a ne da izlazi???
Mama,volim te!

Gibanitze, izvinite molim Vas, ako sam Vas uvredila jednim nepristojnim glagolom. A uzgred, nisam ni očekivala odgovor, ja to pitam čisto onako, da odgovoriš sebi, pošto sam ti iz ličnog uverenja dala minus na definiciju. Mada, šta je moj jedan minus, naspram tvojih 15 što ih ti meni dade :))?

Porodi se pa reci hop!
I tako jednom ili više puta!!!