Prijava
   

Truleks krpa

Kralj sudopere. Pamučno celulozni kompleks najfinijih vlakana ukalupljen u prepoznatljiv četvrtasti oblik sa pravilnim kružnim ulegnućima površinske teksture.

Za razliku od rascvetale žice predviđene za najgrublje ribanje zapeklina, ofucanih sunđera natopljenih deterdžentom koji uklanjaju masnoću i ostale organske filmove sa posuđa, Truleks krpa je tu za najfiniji tač - Fajnl tač!

To je onaj carski osećaj pred završetak neke mukotrpne rabote kad dobiješ dodatnu energiju da protutnjiš kroz cilj sa osmehom. Trenutak radosniji i od same pobede.
Kada na testu zaorkužuješ devedeset deveto pitanje od sto, a znaš da si sigurno uradio dovoljno za laganeze prolaz, znaš da ćeš da pocepaš i stoto pitanje bez problema.

Kada Pavlovljev kera čuje zvono pa krene da se raduje pre jela koje mu sleduje.

Jarko žute boje koja simbolizuje zlatni pobednički pehar u rukama.
Uspeo si, sastrugao si zapekle špagete sa dna šerpe, izribao dvadeset tanjira, isprao dvesta pedeset čaša i ostalo ti je samo da truleksiraš pre nego što se pošteno relaksiraš.

Pa zar nije ono giličkanje u predelu polnog organa pred svrš bolje od samog orgazma?

Komentari

ako ti ko truleks krpa napises definiciju truleks krpa onda dolazimo do apsurda sta je starije kokoska ili jaje jbt? :D +

Znao sam da si ti! +

inspirisala me Skrletova, ex-Srkletova definicija: http://vukajlija.com/skrletnik/590317, koju je on pak pisao po uzoru na: http://vukajlija.com/vukajlija/1
izbegavan patišpanj mahimalno.

Gde nam je autor? :)

Iskustvo seksa u kuhinji +++

Ja majke mi ne znam kako da te ocijenim, mislim , definisao čovjek truleks krpu, sunce ti žarko, dokle je došlo da se i truleks krpa mora definisati

Ma evo plus, šta kurac, treba se sjetiti truleks krpe, da se definiše

Увек плус на мајндфак дефке. +

Izvrsno, slatko sam se nasmejao..
cekaj..

ajde dosta je, lupio si 3 komada, idi čitaj malo druge autore..

idi žali se za hejt.
inače dobio si i 2 plusa ali njih si zanemario