Prijava
   

Tuča monaha

Stvar koja je moguća verovatno jedino u Srbiji i možda u Etiopiji i Moldaviji. Ja kao i većina naroda nisam baš upućen oko spornih stvari, ali je strašno da jedno crkveno lice dodje sa svojim obezbeđenjem u spit-fajerkama i kožnjacima i da se potuče sa ljudima koji su privreženi nekom drugom crkvenom licu.
I tako se na snimku lepo vidi da se tuku i siledžije i popovi, uz lepe psovke:
"Majku vam jebem"
"Pičko jedna"
"Marš u pičku materinu"
...
I to sve ispred božije kuće u ime Srbije, Kosova, pravoslavlja ili čega već. Ako kažu da je SPC poslednji bastion srpstva, ja ne znam stvarno šta je ovo.

Jako lepo gospodo, neka Vam je na čast!

Komentari

Не знам колико си обавештен,али у Израелу је раније већ било забележено доста туча између грчких и јерменских свештеника.

grckih i jermenskih, lepo si rekao
a ovde izmedju srpskih i srpskih :(
i to jos na Kosovu

Peglaju se čivuti između sebe redovbo,oni ortodoxni(sa onim smešnim zulufima)se redovno tuku sa onima sa kapicama,nije to ništa novo.

Да...Јадно...
И то треба да нам буде бастион одбране православља и срБства...
Чак и овако спорадичан случај је некоме довољан да црква потпуно падне у његовим очима.

mani ti čivute...

ma da, narod je verovao Patrijarhu Pavlu, koji je bio veliki covek, od kada je izabran novi Patrijarh, samo neki incidenti prvo sa Muslimanima, pa sad i ovo...a ovo nije bezazleno...http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/100670/Alarmantno!+Više+od+500.000+Srba+u+sektama!.html

Ja ih nisam prvi spominjao,nego vi,pa sam ih naveo kao primer.

znači bobyybrown
Ниједна друштвена структура не функционише без испољавања насиља.Негде има мање насиља,негде више.Док људи потпуно не искорене оно животињско у себи,биће и насиља.Тако да ово,у суштини,не би требало да нас чуди,ако гледамо са филозофске тачке гледишта.

У Србији је, на жалост све могуће.

ko ce koga nego svoj na svoga...sramota
+

Јеби га, туку се између себе јер су се политичари умијешали. Како домаћи, тако и страни...
Иначе, у свој овој фрци, ја сам на страни Оца Артемија. Чим је Џо Бајден против њега, то значи да је он позитивац.

Ovi monasi nista ne jebu. Zato su pukli, apstinencija prouzrokuje agresiju.

Ti monasi kada bi jebali,mozda bi i bili ljudi!Ovako samo su potencijalni homoseksualci,zeljni vlasti i moci.SPC bi bila presrecna kada bi mogla direktno da utice na vlast,a ne zakulisno kao danas,iako niko normalan ne sme zanemariti negativan uticaj SPC na drustvo i sirenje mrznje.