Prijava
   

Turbo folk soul therapy

Rešenje za svako sranje koje ti život priredi. Ne postoji bol pod ovom kapom zemaljskom koji ne može da ublaži neki od stihova Jušnog Vetra, niti rana koju ne može da isceli setni Sinanov glas. Pod ovim crème de la crème muzičkim pravcem, naravno, mislim na turbo folk i narodnjake ili što bi naše zapadne komšije rekle cajke, a od izvođa ovog žanra posebno se izdvajaju Sinan Sakić, raniji projekti Mileta Kitića, Aca Lukas, Džej kao neki prelaz sa turbo folka na prave narodnjake i konačno Šaban, Tozovac, Miroslav Ilić i Toma Zdravković ali ja sam samo čovek da bih pisao o njima, pa tu temu ostavljam nekom drugom.

Turbo folk. Šta je to? Muzika ili šund? Lajfstajl ili klasična kičerica? Jebeš mi sve ako znam šta je al' mislim da polako shvatam njegov značaj. Nekad, dok još nisam popušio kurac života, mislio sam da je to klasična komercijala i teško sranje ali kad sam prvi put primenio turbo folk soul therapy i primetio promene morao sam da preispitam svoje shvatanje turbo folka. Ne, to nije muzika. To je, bre, melem za dušu!

Elem, pošto si već ispušio gorepomenuti kurac i udario dupetom u ledinu polako shvataš da moraš nešto da promeniš u životu. Dolaziš kući, razočaran i ne znaš šta ćeš sa sobom. Dedina sačmarica te gleda sa zida i smeška se nadajući da planiraš da se kobejnuješ. Prc malo! Teraš u kurac i dedu fol lovca i nebaždarenu sačmaru. Sačmara hnjo hnjo... Saberi se, zaboravljaš koliko si sjeban. Ulećeš u sobu i guraš ključ u bravu. Sedaš za komp, pališ jutjub. Kucaš u srču SINAN SAKIĆ, nameštaš sluške i teraš sve u kurac. Posebno Kobejna, jebo mu pas mater ćomansku.

PUKLO NEBO IZNAD GRADA
JA BAŠ TADA, MILI BOŽE
PRVU LJUBAV SRETOH TU NA ULICI
MOKRU DO KOŽE...

Nije sramota roknuti se. Sramota je ukrasti, silovati... Ma, šta ja to serem. Nisam ja neka pičkica koja diže ruku na sebe. Mada, mnoogi veliki ljudi su se ubili. Hanibal, Hemigvej, Kobejn... Dobro, ajd' ovaj zadnji jeste bio narkić...
- Čekaj, bre... KOJ' MI JE KURAC? KAK'E PUŠKE, KAK'A UBISTVA? Saberi se, bre, Milovane, nije ti ovo prvi put...
...MOJA PRVA LJUBAV
SAD SE SVETOM KARAAAAA
POSTALA JE KRALJICA TROTOARA...

Komentari

O-DLI-ČNO! +++ i *

MOJA PRVA LJUBAV, PANČEVAČKI MOST
MOJA PRVA LJUBAV, MOJA NEVINOST
MOJA PRVA LJUBAV, SAD SE SVETOM KARA
POSTALA JE KRALJICA, STRIPTIZ BARA!
-verzija mog poznanika pevača, belog ciganina podno Pančevca.

Bravo majstore! Prvo sam mislio da je Prof pa mi čudno beše šta će on u domenu Sinanovom ali se prijatno iznenadih. Lep detalj sa dedinom sačmaricom, btw.

+++

Kad bi bio ranjen
Krvi bi ti dala
Oba svoja oka
Kad bi bio slep
Al uzalud...
+++

без душе си слееп

Hvala ljudi.

Prvo sam mislio da je Prof

To je to. Uspeo sam u životu...

Ako ti je to bio cilj, evo ti minus.
Mada, minus svakako, draze mi je da se rasklapam uz kvalitetan dum.

I jebeno si patnju ogranicio na vezu sa zenama, posto su navedeni klasicni idoti koji samo o tome pevaju, nemajuci u umu ideju da pruze nesto vise. Zato ti predlazem da odgledas Lars fon Trira, postanes mizogin, a zatim dobro izdrkas na zenu koja place tokom seksa, nebitan je uzrok bola. Mozda ti pomogne. A kad budes spreman na agresiju, ti pusti gorepomenute, sipaj vinjau i rezi vene polomljenom casom.

Dobro, malo sam generalizovao, ali u sustini je tako.

Što je tebi lepo...

e tek ona, gooori moooore tooope se planineeeeee

Gugi hvala za reklamu. Sutra ti dajem onih dvajes pet evra što smo se dogovorili.

nema problema, predlaganja na forumu su 35
ponuda važi do kraja marta!!!