Prijava
   

Tv shop

Pozorisni komad. Ucesnici: voditelj, voditeljaka, 10 nezadovoljnih ljudi, preko 500 000 zadovoljnih korisnika sirom planete, publika i osoba kojoj ce se zivot uskoro promeniti.
Komad pocinje uvodnom recenicom da li ste nezadovoljni (svakodnevna pojava)? Dosta je bilo skupih proizvoda (koji najcesce zauzimaju veliki prostor), onda scena 10 nezadovoljnih ljudi i dolazi do glavnog dela komada. Predstavljamo vam revolucionarni (nesto poput drzaca za ruke u toaletu, deterdzenta, sprave za vezbanje ili prerusene mikrotalasne). Sledi prikazivanje proizvoda gde voditeljka sa ogromnim kolicinama botoksa ubrizganim u sebe pravi 2 face. Jedna je cudjenje na revolucionarnost proizvoda, a druga je izvrsavanje skiperove naredbe u filmu madagaskar just smile and wave. Nakon toga dovodi se osoba kojoj ce se zivot uskoro promeniti i ona isprobava proizvod praveci slicne grimase kao i voditeljka. Onda sledi ponavljanje uvodnog dela. Over and over again. Na kraju se smiluju i prestanu da nas drze u neizvesnosti i daju nam broj gde cemo revolucionarnu stolicu dobiti za samo 20000 rsd.

Ali to nije sve. Ako pozovete odma, dobicete i papirne maramice, ali to i dalje nije sve dobicete 2 pakovanja papirnih maramica i nerdzajuci otvarac za konzerve.

Vrhunac svega je sinhronizacija, potrebno je uneti se u zahtevnu ulogu.

Komentari

Reklame jesu glupe, ali je većina proizvoda kvalitetna i praktična, verovali ili ne :) +

Mnogi od tih proizvoda su sranje, bez obzira ako su mozda kvalitetni. +

ja sam uzeo neku pecaljku pre sto gorina tamo. Rezultet ukupno uhvaćenih riba: 0

Cara - nije to do pecaljke.... nego do pecaroša :P

Moja baba je navucena. Treba da vidite onu stolicu sto reklamiraju nije visa od 20 cm.

Fala ti prijatelju, od srca: nameravao sam već danima da definišem taj užas, al beše mi muka jer bih morao da ih citiram u njihovim bezbrojnim ponavljanjima za debile... Evo ti plus što mi skinu teret s leđa!
+

just smile and wave :)