Prijava
   

U~92

Ovako u narodu zovu jednu "šifrovanu televiziju" (i to šifrovana je kod nekih nadimak iz milošte)... Mislim da nije teško provaliti o kojoj televiziji se tu radi. A zašto je tako zovu? Pa oni sami neće ni da se zapitaju, a već znaju odgovor. Onda znam odgovor i ja. Zato što su ...

Imaju i druge nadimke iz milošte... Recimo beeeeee92.
Na nekim internet mestima se reaguje brisanjem ili čak sankcijama na takve pomene ovog Javnog servisa građanske Srbije.

Komentari

Jebo ti 'vaku zagonetku, kad se dosjetit' ne merem, na poligraf da me metu...

Inspirisao me onaj sa "hejtovanjem B92"... S obzirom da mi je to dugo bio glavni sport. Inače, radim blizu njihove crvene kuće, na pauzi često prođem pored pa izvodim razne pokrete, recimo uhvatim se za nos jer mi smeta duhovni vonj :)

I ja sam se mislio da mu nešto kažem, ali...a i Juro me više inspirisao sa džentlmenskom moderatorskom ponudom...pa smo se malo šalili...

ma to je već prevaziđen sport, napisao sam i tamo... nego reko da definišem, kad se niko pre mene nije setio. a po forumima se često može videti ova modifikovana kratica, ergo deo je slenga.
Hint: U nije skraćeno od unterboot (nemački: podmornica), već označava nešto drugo :)

Мислим да би ,,Вукајлија" морала да уведе лаки и тешки плус и минус.

Ово је најглупља дефиниција коју сам икада прочитао: Ем Б92 није никаква ,,шифрована" телевизија, ем нико Б92 не зове ,,У~92", ем, изнад свега - НИЈЕ ЈАВНИ СЕРВИС!!!

МИНИУС по цену да одмах будем прогалашен ХЕЈТЕРОМ, што у дубини душе негде и јесам.

-