Prijava
   

U čitanke!

Sarkastična opaska na neko šatro umetničko delo koje je, blago rečeno, očajno iako autor istog misli da mu je to najbolje što je seksualni odnos njegove dosade i viška slobodnog vremena ikada izrodio.

Apsolutni nelol. Štaviše, ne zaslužuje ni da bude uništeno spaljivanjem, popišano, bačeno u duboku jamu u kojoj kreč oblaže dno i zidove i na kraju zatrpano gomilom govana, a kamoli da bude upotrebljeno za edukaciju mladeži.

- Doneo sam konačnu odluku o svom životnom pozivu, sada definitivno!
- Šta je bilo sa onim da radiš kao kondicioni trener starijim ljudima? Zar nisi mlatio grdne pare na tome?
- Ma kakvi, nema taj posao potencijala u Srbiji. Ne žele, majku im jebem, ništa da rade što im kažem. Zamisli, deda ne može dva široka zgiba da uradi! Svi su mekani.
- Pa o čemu se onda radi?
- Pazi sad, zadrži orgazam: Tekstopisac za Elitne Odrede! A? Kako bombastično zvuči! Ima da klinke vlaže samo tamo. Babe to nisu mogle, tako da, ovaj poziv ima da me ispunjava kao ja njih, ako Bog da. Ima da ih širim k'o Muhamed Islam.
- Daj da vidim neki tekst.
- Za sada imam samo refren, slušaj: Ona biila je sa svima, ona bila je sa svima jer ona voli da ga prima! Ona biila je sa svimaa!
- U čitanke, momentalno!
--------------------
- Bravo za definiciju, sabio si care! Bravo za ideju, ovo treba u čitanke! Omiljeno!

Komentari

Браво за дефиницију, сабио си царе! Браво за идеју, ово треба у читанке! Омиљено!

Ja bih ovo u čitanku stavio.

БРАВО КУЕНЕ! +
У ЧИТАНКЕ!

Pre će nešto da uđe u bibliju nego u čitanku. I danas deca čitaju iste tekstove koje sam i ja u njihovim godinama, pa i moji roditelji, i njihovi roditelji pre njih... Tko da mogu samo da ti udelim jednu pluščinu za ovo.

Jaoj, kako bih slatko uveo opciju da na definiciju koja pređe 10 pluseva, bez minusa, za prvog koji ga rokne iskoči prozor "Obrazloži svoj minus, ili se složi da tvoj nick stoji pored definicije u polju "minus su dali:..."". Njah.

Ja se nekako uvek smatram obaveznim da napišem zašto sam minus roknuo, ako vidim da sam jedini, a da ima mnogo pluseva.

Neka, vreme je da se citanke apdejtuju malo, sto da ne!

Kad je moj minus jedini, uvek se zapitam jesam li dobro procitao, pa to uradim opet. Uglavnom omiljenujem da se iskupim, ili ako ne skontam onda se "pohvalim" za minus.

Dao sam i ja plus. Ali ima ono "u čitanku" pa da sam bio manje brzoplet vjerovatno bih šinuo minus. Malo bi me grizla savjest ali bih preživio, čini mi se.

Video sam to, imaju drugaciji smisao, a i ova je opsirnija :)

ufff, kako cu da ti pokupim ovu foru, nisi sves`an.

Jaoj, kako bih slatko uveo opciju da na definiciju koja pređe 10 pluseva, bez minusa, za prvog koji ga rokne iskoči prozor "Obrazloži svoj minus, ili se složi da tvoj nick stoji pored definicije u polju "minus su dali:..."". Njah.

i ako ne želi ništa duradi, minus se briše

Super defka. Bravo, kolega. +

Jaoj, kako bih slatko uveo opciju da na definiciju koja pređe 10 pluseva, bez minusa, za prvog koji ga rokne iskoči prozor "Obrazloži svoj minus, ili se složi da tvoj nick stoji pored definicije u polju "minus su dali:..."". Njah.

Ne podržavam, iako imam dosta takvih defki sa po kec-dva nusmija.

Ma naravno da je ideja njah i ne mislim ozbiljno da bi moglo da se izvede, ali taj koji ne kaže zašto je dao jedini minus posle brda pluseva jeste smrda :)

Znaš kako, realno, meni se vrlo mali broj defki ne sviđa (ne računam plagijate, one kradene fore sa fejsa i drugih sajtova i viceve), lele, imam skoro 1100 omiljenih, a kad mi se neka ne svidi, naročito ako je na naslovu, obrazložim, mada je to često smoran proces, po toj logici bi trebalo obrazlagati i svaki plus. A ljudi se ne ljute kada im napišeš ''odlično +'', ali zato pizde kada samo staviš ''glupost -'' i traže obrazlaganje. Zašto onda ne traže obrazlaganje i za svaki komentar sa plusom? Gde bi nas to dovelo? Na detaljnu analizu svake defke, pa nismo na času srpskog. :P

Smorka, nije ovde priča oko toga kad daš regularno plus, ili minus, nego kad daš PRVI minus, a da je defka već "odstojala" i ima solidan, ili veliki broj pluseva.

Što je sad prvi minus toliko bitniji od drugoh ili ostalih? To što je on hejter, pa je (možda) dao nusmi jer je hejter, njemu na čast. A sad me izvinite idem da uzmem malo meda i voća i pite, pa da spavam, ova zima ima tako neki uspavljujući efekat na mene... :)

Pa to, hejter. Nalepiti mu značku "hejter" na 24h ako da minus a defka je "if '+' more than 20 and '-' is 0". Sprdnje radi. Gotivno bi bilo :)

Svaka čast za ideju, čudi me da se ovoga niko ranije nije setio.

+++

Rekoh vec, trazio sam i nema nista na fazon ove :) Plus sto je moja najboljija. Kacam skroman.

Ovde jednostavno ide * i ovo može nekada na izlog laganezi.

Iz tvoje tastature u moderatorski monitor :))

Ша знам, млако, ал јесте за плуса. +

Коректна дефиниција, али није ми баш за одабирање.

Iz tvoje tastature u moderatorski monitor :))

Johnny PREDVIĐA!!!!!

DJONI VIDOVNJAK OLOL! Kazi nam, hoce li biti smaka, presveti?

Ništa od toga. Maje se sprdale.
Ali u'apsiće Milku Forcan ovih dana.

Uh, dobro je! Nisam jos jeb'o crnkinju i skakao sa padobranom, ne mere mi smak pomrsiti racune!

Nije onaj zon ''pokidala'' ali je dovoljno za splu, a po mom mišljnju sve što je za plus je ujedno i za naslovnu (naravno zavisno od volje modova). Serem. +

ma ja bi ovo u bukvar stavio.......

Šabanove i Ipčetove pesme treba stavljati deci u čitanke od prvog razreda. +

DJK, ako budes dovoljno pazljivo skrolovao gore, naici ces na moj komentar vezan za to. :)

Ostali, ne znam sta da vam kazem. Zelim mir u svetu i hvala vam puno! lolo

Odlično, naročito mi se primer sviđa lololo +

иако аутор истог мисли да му је то најбоље што је сексуални однос његове досаде и вишка слободног времена икада изродио.

kako je ovo dobro rečeno