Prijava
   

Ubistvo sa beneficijama

Koliko god vama čudno zvučalo, ubistvo je legalan način da individua sebi obezbjedi smejštaj. Pogotovo ako je slučaj da je ta osoba bez krova nad glavom, i jedino što radi krade bogu dane. Osoba koja počini ubisto, naravno, zavisi kakvo je ubistvo u pitanju, u prilici je da obezbjedi dom, koji se sastoji iz četiri snažna i uporna zida, s jedne strane obložena čelikom. Takođe ćete biti obezbjeđeni sa besplatnim obrokom, ničim izazvanim. Bez imalo truda i napora uloženog, dobijaćete besplatnu hranu. Učiniti ubistvo je, zaista, jedan vispren čin.

Komentari

Занимљиво становиште... Да ниси можда гледао Хичкоков "Конопац"?

У другом реду имаш у "особа" латичнично "b", исправи...

Гледај јесам, али се нисам чак ни сјетио филмског концепта. Гледао сам документарац гдје људи отворено причају како су извршили неки илегалан чин који би их спутао у затвор. Ово јесте хиперболисано, али чврсто вјерујем да има оваквих индивидуа.

Гледао`
И фала.

Да, релано, неки људи, кретени лењи (првенствено), ако су паметни, нешто тако ће извршити - учиниће услугу свима... А још ако звекну некога кога вреди склонити с лица земље - ку' ћеш боље! :-)

Иначе, и "Странци у возу" имају сличну дилему...

И даље ме буни концепт дефинисања на вукајлији. Шта се треба и шта не треба дефинисати. То чак и није право питање. Право питање би било зашто не дефинисати било шта, ако срж добро обрадиш. Људи овде воле шаљиво и "хаха" ствари, очигледно.