Prijava
   

Upijač

Vrsta kontrolisanog pada u odbojci kojim se "spašava" niska lopta. Izvodi se suludim skokom na glavu u potpuno opruženom daska položaju da bi se u poslednjem trenutku izvio gornji deo tela i, pokretom karakterističnim za kerefeku od pre sto godina kojom se upijalo mastilo sa pergamenta, rukom izbila lopta i sprečilo izbijanje zuba.

- Mile, što tebe zovu odbojkaš, je l' zato što dobro serviraš? hihihiiihihi...
- Ma jok mala, kad ti uletim upijač pomerim ti dijafragmu osam centi uvis...

Komentari

pfhahahaha sad si mi izbio iz glave onu prethodnu sliku, ova je još gora...

ako radiš ovo iz primera...

'naš šta, kad sto kila uradi upijač mora dijafragma da se popne, nisi valjda štagod drugo zamislila? :)

ma ne pitaj...a što baš 8 centi?

ne može dalje od srca :)

Eto malo i sportske edukacije u defki i bilogije u komentarima. Šta čovek više da poželi od defke +

+Добро, у рукомету упијач има мало другачију функцију од одбојкашког, јер служи за безболније приземљење након шута ван баланса. Онај одбојкашки је најчешће израз акробације јер се у 99,9% случајева примјењује кад је лопта 30 метара даље од играча. Можда не би било лоше да исправиш ово "рукометаш" у одбојкаш. Иначе, ваљана ти је дефиниција. +++

to je samo primer, on je nebitan za samu defku - ja se u primerima stalno sprdam sa pojmom koji definišem, to mi stil :)

Pa bitno je. Ne izgleda kao da se sprdaš sa pojmovima nego da ne poznaješ materiju za šta sam siguran da nije slučaj. Svakako pljus odmene :)

Не да ти Џони треће местоо!! хаха

Не да ти Џони треће местоо!! хаха

Moraću uskoro tešku artiljeriju da vadim i napišem još tri Romulanske defke :)

a jebemvas blesave, kako se uklapa odbojkaš u ovakav primer, kog muškarca još zovu "odbojkaš"... 'na promeniću, al' uz protest...

Džoni, ako nemaš inspiracije trenutno mogu ja neku popularnu da obrišem pa da ti dam malo grejs period? Ne bi bila prva :)

Niste normalni.
hahaah