Prijava
   

Upoznaj moje

Ono što svaki muškarac želi što više da otegne. U redu, njenu majku i nije problem upoznati, ali tebra, kad pomisliš na ćaleta koji će te dočekati na vratima u gaćama iz Titove države, s muštiklom u ustima i čvrstim stiskom ruke, bogme nije ni malo jednostavno. A ako mu se ne svidiš, možeš komotno da počneš smišljati tehnike za uvlačenje u rč. Jer, nema ništa dok ćaća ne kaže DA.

Procedura upoznavanja je prilično konstantna. Prvo ide ispitivanje porodičnog stabla, jerbo ne daj Bože, možda ste rodbina. Ako ne, onda može slobodno da ti dođe između koljena. Zatim buduća svekrva (ako je do toga došlo) donese kafu, kolače, rahatlokum s orasima, a kasnije nudi i neka jela do kojih ti, od silnog znojenja, nije uopšte stalo. Uz sve to, mučne trenutke zagorčava unakrsno ispitivanje. No, što bi se reklo: "Sve ima svoj početak i svoj kraj". Tako i posjeti dođe kraj, te s olakšanjem možeš krenuti kući nakon ovog iskušenja.

Komentari

ali tebra, kad pomisliš na ćaleta koji će te dočekati na vratima u gaćama iz Titove države, s muštiklom u ustima i čvrstim stiskom ruke, bogme nije ni malo jednostavno.

haha, kul. samo mislim da treba da izbacis ovo ali "TEBRA" (potpuno).

Ma to je moja uzrečica, tako pričam. Neka ostane radi originalnosti. :)

Није лоше. х)
+++

ИЗванредна дефка.+++

Odlična defka. Zajebano to upoznavanje +++

A zamisli da joj je ćale grobar, pravi sanduke.... :)

Hvala momci :)

Johnny Kurajber
Odlična defka. Zajebano to upoznavanje +++

Šta da ti pričam, prošao si to sigurno. :)

dule345
A zamisli da joj je ćale grobar, pravi sanduke.... :)

Ne prizivaj nesreću. :)

Neće baš u gaćama da dočekuje, je l' njegova porodica je evoluirala kada dođu gosti bar, ali da će da izigrava čvrstu ruku, svakako. U mom slučaju mislim da je mama gora, a tata je laganica. :)

Pa dobro, mama je čvršći orah za cure, a ćale za nas muške. Logično. Mati se brine kakva si kao žena, a ćale opet hoće da vidi da li je zet muškarčina. :))

Ne volim ja te familijarnosti. radije bih da zeta vide na venčanju i to je to. rodbina, petljancija i tako to... nja. :)

Juh, a šta ako je on metalika? :D
Moraju oni da vide s kim imaš posla. :D

A, ne. Nemam mnogo uspeha sa takvima. :)))) Ja bih pre dovela nekog u plaštu ili možda obučenog kad Dart Vejder. xDDDDDD

Buhahaha... 100 ljudi, 100 ćudi.. Ja bih volio da znam neku Indijanku pa da je dovedem doma. :D

I o tome sam razmišljala. Ali Indijanac. :) Lep su narod. :D

Neee, skloni ovo "tebra", gubi bosanski šmek! :)

Tebra se i kod nas koristi. :)

Svakako ne mogu sada ukloniti. :)