Prijava
   

Urbane legende

Priče koje se verovatno nisu nikada nikome desile, ali se godinama prepričavaju samo se akteri menjaju, pa su postale već neka vrsta legende.

(*napomena: postoji niz definicija na ovu temu, ali pošto znam neke urbane legende koje nisu ispričane na ovom sajtu, zbog "novih" primera, pišem i ja svoju defku)

PRVA:

Na urgentni, jedne noći, primljeni su tip i riba sa sledećim povredama:
Ona je imala opekotinu na leđima kružnog oblika (prečnika 20ak cm), potres mozga od udarca i opekotinu na levoj polovini lica, a on je imao povrede na penisu nastale od ugriza. Nakon što im je ukazana pomoć, lekari su pokušali da rekonstruišu događaj i došli do zaključka da su povrede nastale na sledeći način: on je pekao palačinke dok je ona gola klečala dole i oralno ga zadovoljavala. Njemu je slučajno ispala palačinka kada ju je okretao i pala njoj na leđa, ona ga je refleksno ugrizla, pa onda je on nju refleksno udario po glavi tiganjem koji mu je bio u ruci, da bi pustila.

DRUGA:

Priča je iz perioda od pre 15-20 god. dok je naša policija vozila 'stojadine' (mada ima i sada poneki) i ide ovako:
Noć, tipa (koji je takode vozio 'keca') mrtvog pijanog, zaustave panduri. Izvedu ga iz auta, daju mu da duva, natežu se oni tu sa njim, krene rasprava i u jednom momentu na 50m odatle desi se sudar. Panduri otrče tamo i njega ostave. On tako pijan, sedne u kola i ode sa lica mesta. Sutra dan, zvoni policija na vrata njegovog stana:
-dobar dan.
-dobar dan.
-vi ste taj i taj?
-ja sam.
-imate zastavu 101?
-imam.
-gde se nalazi?
-dole u garaži.
-možemo da pogledamo?
-možete.
otvara tip garažu, a ono pandurski auto tamo.
Navodno toliko je bio pijan da je seo u pndurskog Keca umesto u svog, odvezao se kuci, parkirao ga u garažu i legao da spava.

Komentari

+ zbog ove prve priče!

i druga je sasvim moguca, ja sam npr. jednim kljucem od juga uspeo da otvorim jos 2 juga i jednog keca...

pa ako se zanemari taj tehnički deo, da sa ključem od jednog keca upališ drugi... dal je moguće da je neko toliko odvaljen da ne primeti da je seo u pandurski auto!? :)

ovo drugo nisam nikad čuo...evo jedva pišem od smijeha...ima da prepričavam 10 dana