Prijava
   

Urbane legende

Urbana legenda je priča koja je rasprostranjena, ali može i ne mora da bude istinita.

1) Momak je otiš'o da istetovira sebi nešto na leđima. Naravno, tetu-majstoru je rek'o da mu istetovira nešto što nikome do tada nije istetovir'o. Ovaj mu je na leđima istetovir'o veš mašinu, i pritome natjerao momka da nosi cijeli život teret na leđima.

2) Pornografski film, Njemačke produkcije, poza dogi-stajl, a "glumac" ima istetovirano "Stevo JNA" na kažiprstu.

3) Ovo je bilo i u "nadrealiti šou" (Ferida trese struja). Postoje razne verzije, ali meni je lično Simo bokser rek'o da se to desilo u Bosanskom Brodu, i to kada je on tamo kratko vrijeme radio.
Elem, pravili su kuću nekom čovjeku, i zidar koji je bio zadužen za mješalicu se naslonio na istu da bi mogao da istrese kamenčić iz čizme koji mu je upao. Drugi zidar ga je vid'o i pomislio da ga trese struja i naravno udario ga lopatom.

4) Čovjek je im'o uraslu dlaku na leđima koja je rasla i rasla i rasla i došla mu do srca i da je on umro.

5) Dječko, musliman, sa 15 godina istetovir'o je sebi džamiju na leđima. Problem je bio što mu se minaret(onaj toranj) iskrivio, kada je otiš'o da popravi to. Tatu-majstor mu je objasnio da on ne može da obriše tetovažu, nego samo da doda nešto. I dod'o je. Oko džamije je nacrt'o skele i ispod napis'o "renovira se".

Komentari

Ubuduće koristi pretragu >>> http://vukajlija.com/urbane-legende
Minus, jbg.

Care ja sam iz Broda i ono sa zidarom se stvarno desilo. Jedino što ti nije ispričao da mu je prebio lopatom ruku na dva mjesta + bila dizel mješalica