Prijava
   

Urokati se

Uništiti se od alkohola, napiti se k'o majka, olešiti se.
Jedina stvar koja može pomoći da se ne ubiješ je nešto protiv uroka.

- Gde si Dejo, šta se radi? Kako bi kod Milana na rodjendanu?
- Ne pitaj, toliko sam se urokao da ni danas ne znam za sebe, ničega se ne sećam ali kako mi Žika reče i bolje je što se ne sećam.
- Što bre, šta si to radio?
- Prvo sam pio tekilu u kombinaciji sa pivom a zatim crno vino sa red bulom, urokao se maksimalno. Šta je sve bilo, ne znam ali po njegovoj priči prvo sam se ispovraćao nekoj devojci na haljinu, pa kad sam krenuo kući promašim stepenicu i roknem o patos, onda sam vozio jugića kroz celo naselje u rikverc, zgazio komšiji kera i udario u neku ogradu. Na kraju me Žika i Petar uneli u kuću k'o badnjak. Sve što znam jeste da sam se jutros probudio ispovraćan.
- Au brate, jeb'o si mu kevu.

Komentari

Bas me cudilo da nema definisano

I mene čudi. Dobro odrađeno. +

Hvala. Meni juce pala na pamet ova sto sam danas izbacio i trazim lda linkujem pa resih da prvo ovu definisem

A ovde je to počelo +

al si obradio pojam, do tancina.
super je i ovo +

Jbg, mora se jer ako ovako obican izraz ne obradis dobro i ne stavis dobar primer mozes slobodno da ga brises, mnogo je lakse sa igrama recima.

Ovo ortak i ja koristimo. +
Inače primetih da mnogo koristiš termini (u)rokanje.
Inače praćenje si dobio.
Inače... Ček, to je to.

Hvala tazz. I ja koristim cesto a ovde sam ga iskoristio u par defki jer mi se poklopilo tako. Hvala na pratnji, ja inace ne koristim tu opciju ali trudim se da citam razne autore a i ti si medju njima tako da isto je ko da te pratim. Jesu ti duge defke ali ni za jednu se nisam pokajao sto procitam, plus uvek imas dobre linkove.