Prijava
   

Usne/oko/koleno/jedna nozdrva na avataru

Potvrda da su u kontekstu sve, samo ne lepi kakvima se izolovani čine.

Ali ćeš se ipak napaliti i poslati pvt, pa šta sad...posle 5-6 kafa na slepo sa čitačicama obaveštenja na železničkoj stanici (doduše, sa zaista neobično lepim gornjim nepcem), opametićeš se i odlučiti da startuješ samo ribe sa full slikom na profilu. Dok se ponovo posle 2-3 postojeća dokaza da kamera ume i da oduzme (i do 40 kila u veštim rukama kamiondžijine ćerke koja na profil kači slike drugarica iz razreda) ne opametiš i ne kreneš da muvaš samo ribe koje imaju sliku iste ljubičice već 4 godine i 712004 prijatelja (provereno ribe sa reklama za ledene čajeve i kreditne kartice), već si napunio 30, brišeš profil i ženiš ćerku mamine koleginice, te kasnija faza i ne postoji.

Startovači riba sa kučićima i delfinima na avataru - vi ste sila neopevana, neka je Odin uz vas.

Komentari

Vehabija bre, mlogo ti zanovetaš...pa šta ako je ružna i grda..šta?...nije sve u lepoti, ima nešto i između nogu..bre...

Ja kritikujem (odnosno, pre obrazlažem/ukazujem na) pojavu izdvojenih telesnih momenata, za koje vlasnici veruju da im telesni kontekst u celosti samo umanjuje stvarni, unutarnji kvalitet izabranog detalja.

Pokusaću, zabave radi, da prevedem tvoj komentar na "ne poznajem autora jezik", onako kako verujem da bi glasio:

"Sta seres ti, kojkurac, nis' cupi u lajfu video pa ti svaka dlaka smeta, nesrbine i američki kolaboracionisto!" :)

A sta sve ima izmedju nogu čitačica na razglasu - iznenadio bi se :)

eee Vehabija gde ode bre...nisam ja to rekao...:))

hahaha... ja imam oko na fejsu :))) +