Prijava
   

Varko Midojkovic

Pravo ime Marka Vidojkovica.

Svaka knjiga mu pocinje sa "Bio ja jeb`o", a u nastavku taj alternativac i heroj (koji bi trebalo da predstavlja njegov alter-ego) ide i prca sve sto na dve noge hoda. Samo je pitanje vremena kada ce krenuti i zivuljke da opaljuje taj njegov junak-jebac presretac.

Komentari

Bukovski u pokusaju i mlaaaaka kopija Irvina Velsa. Cim ga B92 plasira, zna se koliko ima sati. :)

On BI VOLEO da je "BIO JEB'O"...

Generalno, rekao bih da ima problema na seksualnom planu, tj. da je taj plan zakazao.

Plan nije zakazao, otud mu i knjige. Zakazalo sprovodjenje tog plana...:D

kaze zvali su ga "mare dizel" xD

Bio urednik maxima i plejboja. Kolko god mi isao na jetru doticni, mislim da vam komentari ipak ne stoje. Na toj poziciji bi i coravi petao nesto nabo.

Ma, znao sam ga prvo kao pisca, a tek onda sam cuo da je urednik i automatski mi se stvorila neka odbojnost prema tom magazinu gde je uredjivao. Imam i ja drugare koji ga znaju licno i mozda je to neprevazidjeni genije, ali, sudeci po knjigama, radi se o vrlo iskompleksiranom coveku. :)

Daleko je taj od genija (sto se umetnosti tice). Budimo realni, jedini razlog sto se toliko forsira je to sto se uklapa u koncepciju koju furaju oni sa b92 i stada ovaca koje bi zivot dale za tu kompaniju.

Pa... Ja kad vidim da nekog tako forsiraju (tj., ko ga forsira), pomislim da je morao da nekom dozvoli ulaz u anusni deo svoga bica. Ista stvar se desavala sa Djurickim, kada je vodio onaj show. Krajnje cudno bese u pocetku da takav covek radi to, ali je onda pokazao svoje provevropsko lice. Pedercine.

meni on deluje kao jedan od onih zadriglih, masnih tipova kojima je kozica na kiti deblja od same kite...a kita mu ko koktel virsla. kad ga vidim smo mi je ta slika u glavi i ne mogu da se skoncentrisem na ono sto prica/pise...

JEBO TE LEMAJA KAKVI SU TO IZLIVI NEZNOSTI,A?

pa nesto sam bas romatnicno raspolozena veceras... zbog proleca valjda... :D
(aman iskljuci caps lock, istripovala sam se da se deres na mene! hehehehehe)

VAKO SE BOLJE VIDIM. Al evo, zbog prolrca i lepog raspolozenja. :D

e, tako, vidis, sad je manje sizofreno :) a vidim ja tebe lepo i sa malim slovima...

Lemajo, kako drazesan opis.

Lemaja, hvala na podrsKi! :D I mislis li da je ovo prosekovavanje na Vukajliji OK stvar?

nema na cem'! uvek podrzavam zdravorazumske stavove! :D
pravo ti kazem, nekako me zabole dupence i za prosek i za poene... jer ja kontam da smo ovde da bismo pisali duhovite, ostroumne i zanimljive definicije, druzili se na forumu, razmenjivali misljenja, upoznavali interesantne ljude...zar ne? :)))

Marko bačje najveći! :D

Ma, to sa prosekom je kurcina Leksingtona Stila! Doza (pre)ozbiljnosti je instalirana time na Vukajliji i samim tim je to sranje. Mada... Mozda je Varko Midojkovic kriv za sve, verovatno je sada urednik Vukajlije?

@antikvaran: kurcina? gde je? gde? gde?! :D nemo se nerviras covece, imas super defke, za sve ostalo te zabole uvence... ako zna, mozda se sve na kraju opet vrati na staro... :))
Sloba je kriv za sve! :D

Ma, gde god da se uclanim, nakon kratkog vremena dodje do neke jebene bespotrebne promene: 1. Sajt za slanje poruka, ne znam kako se bese zove (nisam ga ni posecivao od tada) je bio dzabana 100 godina, a deseti dan od kada sam se uclanio, poceli sa naplacivanjem;
2. Limundo;
3. Ovo ovde.

Bezveze je za nekog ko prvi put dodje i vidi tu neke proseke. Za onog ko je hteo da ih izracuna, mogao je to da ucini uvek. Bespotrebna triperska stavka koja je protiv duha Vukajlije. Prosek! Kurac!

U svakom slucaju, hvala na podrsci, ona mi veoma znaci u ovim teskim trenucima. Smrc, smrc! :)

antikvaran, dodzi kod teta lemaje, padni mi na grudi, ja cu te utesiti!!! :D :P

jbg, promene su vazda neminovne, nekad su dobre, nekad lose... uglavnom su lose. cini mi se da je ovde problem "mnogo babica - kilavo dete"... (al spemujemo....)

Evo, stizem, teta Lemaja. :)

Eeeeeee, a tu rec ne razumem i drago mi je zbog toga. Mislim na spemovanje. Je l` to verbalno spermovanje? :D

hehehe pa tako nekako.... ne gledas gde prskas, tj. prskas svuda okolo bez reda i smisla... :P

Nije to lose, nadam se da se nece odraziti na prosek. :D