Prijava
   

Večerinka

Ruska reč za "zabavu ljudskih bića u povečernjim časovima" (ili kaj bi braća Hrvati rekli "tulum"), u srpskom jeziku naširoko rasprostranjena kao eufemizam za ožderavanje, oblokavanje, ojebavanje i, uglavnom, opšte šenlučenje u pomenuto doba dana, odnosno noći. Upravo zbog tih svojih prividno "nije šija nego vrat" kvaliteta, naslovna terminologija se najčešće vezuje za branšu direktora, političara pri vlasti i ostalih oblika vrhuški inače poznatih u slavenskom folkoru.

I da vas za kraj počastim sa jednim komparativnim stihom koji mi se ote' iz grudi:

Na običnoj večeri čovek supu srče,
dok na večerinki kokaniđu šmrče.

Zahvaljujem.

● SEKS-ORGIJE U BERLUSKONIJEVOJ VILI! Berluskoni: "To uopšte nisu bile divlje žurke sa kurvama, već otmene večerinke u društvu delegacija iz Rusije, Ukrajine, Moldavije...i tako dalje."

● Uhapšen direktor Kombinata aluminijuma "Podgorica", na radne večerinke spizdio pola miliona evra! Uhapšeni direktor: "Ako ljudi misle da se aluminijum prodaje tek tako, na pijaci, evo ja ne znam..."

INSAJDER istražuje: kako se definicije i posteri na sajtu duhovitog sadržaja Vukajlija.com biraju na privatnim večerinkama, gde je nestao Kaizen i istina o Dosijeu "Stevčo Smetalo"...

Komentari

Ne znam kako je kod Rusa, ali kod nas večerinka znači večera.

Koco što si kontraš?

Вечеринка је, матори, мноооого више од једне обичне вечере. Да то дефинишемо овако

НА вечерама се срче супа, а на вечеринкама шмрче кокс.

hahahaha, eo dodao sam:))))

Ok, moguće da je onda moja greška, ja sam koristio izraz večerinka kao lepršavi izraz za neku večeru kada se ide u goste ili neki restoran ili malo svečaniju u svojoj režiji. Nisam pretpostavljao da je reč o nekim softy orgijama.

Koco što si kontraš?

I ovako je dosadno u komentarima, još da nema to malo kontraša... Posebno ako nisu bezobrazni kao što ni Koco nije u ovom komentaru. Najbolje da se svi tapšemo po ramenu međusobno i vičemo: bravo, dobra, odlična...

Koco, nije ničija greška, sprdamo se, na pisanje ove defke me inspirisala rečenica moje supruge "Samo ideš po večerinkama, nikad nisi kući...", kad ja tamo ono međutim:)

Bulgakove, posjeti postere pa da vi'š tamo rasprave kad neko blati i brani bilo kog političara istovremeno.

gde je nestao Kaizen i istina o Dosijeu "Stevčo Smetalo"...

večita pitanja +*