Prijava
   

Večito sranje

Najverovatnije će to biti zvaničan naziv kojim će i voditelji u Dnevniku za koju godinu nazivati duele Crvene zvezde i Partizana u fudbalu.
Sve zbog kolicine prikazanog fudbalskog (ne)znanja i igraca koji imaju radijus kretanja k'o stari orman u sobi.
Kad ni menadzeri i skauti Dukle iz Banske Bistrice ili Metalista iz Zaporozja ne budu kuci imali cime da opravdaju troskove puta za mec u Beogradu, pasce i medijima koprena sa ociju.

A i ostale utakmice ce se tad zvati u slicnom stilu, sportske vesti ce kretati moguce i ovako: ''Dragi gledaoci, u susretima 19-og kola domaceg prvenstva volovskih torova danas su postignuti sledeci rezultati...''.

Posle vaznih utakmica ce sve polemicke emisije na tv-u imati za goste psihologe i analiticare koji ce diskutovati o tome sta je nateralo sve aktere iz domacih klubova da se bave bas fudbalom pored toliko lepih sportova i hobija, ali i za njih ce to ostajati tajna.

Komentari

A pljuje moje defke na radovce. Veciti komleks od zvezde je neizleciv....pametan si deckonja

neee zumbule, ti pljujes ljude u svojoj hejtiniciji.

kod tebe se oseca strah, nesigurnost, kanda sto ne zamahnes pesnicom na radovce :))))) samo sam odreagovao na tvoju frustraciju.
ljudskih hulja imas medju svim navijacima.
drulovicevi prodori poput sila, riznicevi lucidni driblinzi, slobodnjaci bore stevanovica, parade radace... to je dovelo ljude kao ja na banjicu. budi pozdravljen.