Prijava
   

Vegetarijanci

1) Osobe koje ne jedu meso iz gomile humanih i realnih razloga koje mogu da vam navedu ukoliko insistirate, ali ne nameću svoje mišljenje. Doprinose koliko god mogu i imaju realnu sliku sebe i sveta. Da li mogu nešto da promene ili postupaju tako jer se ocećaju srećnije i čiste savesti, potpuno je nevažno, svet bi bio bolji kad bi ih bilo više.

2) Osobe koje ne jedu meso I SMATRAJU DA SU ZBOG TOGA IZUZETNO POSEBNE U ODNOSU NA DRUGE LJUDE, što otvoreno pokazuju. Svojim nametljivim i samoljubivim ponašanjem koje podrazumeva druženje i stupanje u vezu samo sa istomišljenicima, okupljanja i akcije kojima jedni drugima podgrevaju sujetu i pokazuju koliko su dobri, izazivaju opštu odbojnost i odmažu ideji za koju se navodno zalažu. Najčešće se na ovaj korak odlučuju još kao neformirane ličnosti u srednjoj školi. Te svoju odluku moraju da podupiru gadjenjem prema mesu i onima koji ga jedu, kako ne bi posustali.

3) vegetarijanci kojima su, verovali ili ne, uzori misionari pod 2. Svako od ovih pod 3 u svakoj prilici će još vatrenije zastupati njihove ideje i biti najvredniji član ekipe koja sprema vegansku čorbu, ali kada ga niko ne vidi, pegla sve suhomesnato iz frižidera, te zaslužuje posebnu gnusnu kategoriju.

Komentari

Bitno da se razumemo, nije ovo pismeni zadatak pa da obraćate pažnju na svaku sitnicu koja se previdi u brzini. Svejedno hvala, će da bude načinjeno!

hahaha :D
ovi pod 2) mi žestoko idu na kurac.

I meni! Uvek se trudim da ostanem ovaj pod 1).

Ja jedem meso i uzivam u mesu. Ne mrzim vegetarijance uopste ali ih ne shvatam ozbiljno. Kakav je to covjek koji moze odoljeti cvarcima? Moja bivsa djevojka je bila vegetarijanac takodjer dok se nije upoznala s mojom mesinom.