Prijava
   

vegetarijanci

Svi mi u perspektivi. 1 kg mesa = 200 kg trave, a kilogram mesa dovoljan je za jedan obrok dok je ova količina trave dovoljna za mesec dana.

Komentari

Burazeru, gde si našao tako jeftinu gudru!!!???

Piro, znam da se zezaš, ali ovde se radi o pravoj travi za ishranu a ne o tome kako si ti to nazvao "gudru" umessto "gudro". Jer kako si ti napisao /možda je to šatrovački ali je deformisan/ ispadne da si me pitao gde sam našau "drugu" a ne drogu na šta si verovatno mislio.
Mišljenja sam da pored ostalih vulgarnosti koje se pojavljuju na Vukajliji i koje nisu najčešće na mestu, nema potrebe za pominjanjem i propagirenjem toga što si ti učinio. Nadam se da se slažeš. Ali svako ima pravo na spostveni izbor.

Ne slažem se. :)
Padale su i veće "vulgarnosti" na ovom sajtu od spominanja opijata u šaljivoj formi, tako da nema potrebe za nekim moralisanjem ili čistunisanjem. Moj kometnar će većina shvatiti kao šalu, a on koji ne svataju, pa njih neće navesti na neke grešne radnje ili misli, tako da nema potrebe za ovom pridikom. Ako ih i kojim slučajem navede na "greh", :D, onda su stvarno.... nešto posebno... kada sam ja uspeo tom jednom rečenicom da ih "konvertujem", tako da većinu ljudi treba da bude briga za njih. Ja sigurno neću gubiti san.

Oko gudro/gudru je bio lapsus. :D:D Jebiga, dešavale su mi se i gore stvari. :):)
Ajde da se ne svađamo, jer mi se stvarno ne sviđa moguć ishod svađe sa osobom koja 1kg mesa (!!!) smatra samo jednim obrokom. :)
Draži su mi moji udovi nepolomljeni.

Piro - OK. Prihvatam sve. Ne želim nikakvu konfrontaciju. Ja znam da si se zezao. Ali ja se ne zezam kada kažem da je 1 kg mesa nedovoljan za ručak. Ne mislim naravno sano na sebe već na svoju četvorošlanu porodicu. 1 kg mesa kada se ispeče stvarno jee veoma knap jer jednostavno nestane - smanji se. Pozdravlja te Djole

Da, znam za da bi se mnogi svetski problemi sa gladi rešili ako bi se prešlo na vegeterijanstvo, ali nisam toliko voljan da se odreknem mesa, jer ga idalje smatram vitalnim za razvoj. Ako se gleda razvoj čoveka kao vrste, najveći bust razvoju mozga je dobijen kada smo krenuli da jedemo meso.

je li teže kilo perja ili kilo gvožđa?
ne kontam definiciju