Prijava
   

Vegetarijanci

Osobe koje su izabrale da u svojoj ishrani ne koriste meso. Mnogi od njih idu toliko daleko da ne jedu niti jaja niti mlečne proizvode jer su one životinjskog porekla. To je već malo preterivanje, ali ok. Generalno, nije loše biti vegetarijanac. Ali, nije loše biti ni mesojed.

Ima dosta vegetarijanaca koji umeju da smaraju sve one koji to nisu time da treba da batale meso i da pričaju slične stvari koje pospešuju želju da ih oteramo u tri lepe. Ali, isto tako, većina onih koji nisu vegetarijanci mnogo vole da te iste vegetarijance zajebavaju, podjebavaju i vređaju zbog njihovog načina ishrane i njihovih odluka da se hrane tako kako se hrane.

Ti napadi su često neverovatno nepromišljeni, uvredljivi i kontekst koji se u njima može izvući jeste da pokušavaju da degradiraju vegetarijance, da ih opišu kao neku grešku u ljudskoj vrsti. Nažalost, to nije retka pojava. OK ako ne shvataš vegetarijance, ali to neshvatanje ne mora da se izrazi vređanjem i sprdanjem, jer zezanje i šala su jedno, ali sprdanje pogađa svakoga.

Komentari

Ovo si bas lepo rekao. :)

Mnogi od njih idu toliko daleko da ne jedu niti jaja niti mlečne proizvode

vegančine +