Prijava
   

Vezati

Pakovati stvari unakrst kako se gomila ne bi preturila.

A: Mali ne može to tako, moraš da vežeš kad ređaš te kutije, jedna uzduž, jedna popreko.
B: Jebem vam majku da vam jebem, zašta sam ja završavao Pravni, da me jebu ovde u magacinu, jedan dan kad donesem šibicu pa kad podložim, ima sve ovo da sagori u plamenu Marakane... Odlazi u nepoznatom pravcu ne prestajući da priča i kune.
C: Druže nije on baš sa živcima... Bolje ništa ne pominji, nek se preturi jebogati...

Komentari

Nisam sigurna da razumem svrhu ove defke. Vezivanje je vezivanje, nije to nikakav sleng ili izraz, nemoj se povoditi pa pisati samo da bi dobijao pluseve, kad vidim da možeš da pišeš kako treba, a i lepo te krenulo.

Nisam ja takav, nisi me razumeo.

Nije u pitanju vezivanje kanapom!! Misli se na sleng "vezati", kad se npr kutije oblika kvadra pakuju naizmenično, jedna uzduž jedna popreko, tako da čitava kamara bude "vezana" naizmeničnim pakovanjem. Kada bi pakovao samo jednu na drugu bez ukrštanja sve bi se preturilo posle tri reda. Još jednom, ne misli se na vezanje kanapom ili vezanje jedno za drugo, misli se na vezanje u slengu...

Ako sad nisam objasnio onda zaista nemam tu moć da dočaram... :)

Aha, neko takvo pakerajsko vezivanje, znači. Malo si to zbrzao, otišlo u apstrakciju. :)

Nisam ja takav, nisi me razumeo.

I nemoj, ne valja štancovati milion defki samo zarad pluseva. Razumela, inače, ja i moj indiferentni nadimak, hahahaha.

Prvo izvini za obraćanje, mislio sam da je muški nik.

Drugo, verovatno svi koji su radili u nekom magacinu imali su priliku da ovo čuju.

I treće, 7 meseci sam bio pod bananom pa navire inspiracija. To je moj stil, napišem defke unpred i izbacim ih sve odjednom, mnogima se ne sviđa ali to je moj stil žao mi je. Plusići su OK, ali nisu presudni, ne sečem vene zbog minusa. Jednostavno želim da iznesem svoje mišljenje, a defka nek preživi makar na egalu, meni znači da je tu. Možda tebi ova defka deluje nakaradno, i napisano samo zbog skora, ali ja sam dao sve od sebe da dočaram suštinu, i zadovoljan sam. A skor nek bude kakav bude.

Živa ti meni bila. :)

Nema potrebe da se izvinjavaš, nadimak mi je teško metafizičko, rodno nedeklarisano, dedričko sranje. :D

Imam i ja tako nekih defki za koje mislim da su super, a drugima sranje, dok god ti pišeš za sebe, sve kul. Ide to polako. Bez žurbe. :)

Slatki ste baš, nekako ste me hipnotisali da vam pročitam ovu kraću prepisku.