Prijava
   

Veži gazdu gde ti konj kaže

Sistem hvatanja državnih štetočina u Srbiji ovih dana.

Komentari

Đesi, Glavni, eto sad sam u prolazu pa da se čojeku javim i ispitam za zdravlje, kako je baja, sluša l' žena, 'nak ostalo sve je l' kako trebuje a naročito dolikuje za takog arambašu domaćina? +

Sve je potaman, malo sam u sporenom režimu do Jovanjdana, a tad ću kod kuma da zasijam u punom kapacitetu. Gospoja je dobro, ispunjava svoje bračne obaveze - uvijek mi je čisto i opeglano, a vala ni za astalom nije zanemoćala. Potomak je na ćaću kilažom i glavom, a najvažnije je da je zdrav. Ovije dana možda promijenim posao, al o tom ću ako se desi. Nego, reci ti meni preldžijo, kakva je klima u Portugaliji?

Ventulira uglavnom baš toplo pa se štedi nadrv'ma, baš sam ženu vodio danas na neki presnu ribu poznatu k'o suši, nabadali štapićima onim, jeb'o štapiće, da kasnije krenuo prstima. Porto dobro vino, iskreno da ti ka'em, slatko pa pijem k'o sok. E, baš mi drago, i čujem da si kren'o u teretanu da silne givite dižeš, samo ne znam 'oće l' bit' dovoljno za tebe, kad to gruneš bićeš pravi glavni glavni. Kad dođem u Republiku Srpsku, ima da svratim do Broda, ili na nekoj neutralnoj teritoriji tipa Šamac da pravimo šou i te stvari.

Što se tiče teretane - moralo se, ode mast u propast. Krenuo sam manjim težinama pa polako. Drago mi je da si pronašao lijepo vino, valja se, a i malo ishrana da se promijeni, red je. Kad dođeš, javi se pa da se ispričamo ljudski. More i Šamac, i bilo đe drugo.

Jašta, rođeni, i ja vežbam, do leta ima da baš doćeramo ovu šarenu slaninu, pa se utegnemo u Predator majice, i kad naleti pesma "Prokleta je žena ta" raširimo ruke i k'o mlad Taliban pred američkom ambasadom a stavimo čašu štoka na čelo

Nekad sam se nosio tako, da se ne lažemo. Bio mamac za pičke. U današnje vrijeme ponekad se podsjetim starih dana i megdana sa vinjakom i stomaklijom, i nekom votkom od šest maraka litra.

Ih, kad se samo prišjetim Opel Kadeta trula višnja, pesme Pušjoencaindier i tri komšinice sa mnom pa pravac diskoteka Delta u Crkvini... za četeres' maraka izađeš, piješ kol'ko 'o'š i na kraju obreneš po ćevape u Big Benu.

Zabole vas dvojicu kurac, za 20 evra napravite feštu u jebenom Beogradu za te pare ne možeš pošteno ni žeđ da ugasiš :)
Plus na defku.

u mom selu za 20 evra roštilj za 4 osobe i gajba piva

u mom selu za 20 evra roštilj za 4 osobe i gajba piva

+1

Ja se otkujem za cenera.

Bruce iskreno ti zavidim, em se najedeš ko čovek, em i popiješ :)

E voleo bih i da mene nanese put ka domovini pa da se i ja okupim i popijem s vama, a vako sam k'o ratno sjeroče, samo upozno Remca, Sanšajna i Čampija
PA KAŽE POČNITE BEZ MENE NEKA PESMA KRENE ZAŠTO DA VAM TUGOM POKVARIM PARADU DA POLJUBIM MLADU NAJLEPŠU U GRADU

Ja se otkujem za cenera.

Значи добар пролаз. До јаја! +

Ne preskači najbolji dio, Lukse!

JA ĆU SAMO DOĆI OKO POLA NOĆI DA POLJUBIM MLADU NAJLEPŠU U GRADU...

Plao si mi veseo večeras, jesi to konačno umočio ili se okup'o?

Plao si mi veseo večeras, jesi to konačno umočio ili se okup'o?

Možda i oboje, Luks udario kombo :)

Vidi ti fešte nakomentarima opaaa

Jes vesela ova ekipa sonu stranu drine, sve go preldzija i domacin, a vidim samo se o ozbiljnim stvarima i razgovara. Slabo poznajem taj deo Srbije, valja ispraviti...

E, momci, da se ne proseravam mnogo, glavni plus za definiciju, k'o i za svaku tvoju, al' da napomenem Luksa i tebe. Ako kojim slučajem trebate doći do Banjaluke, šibnite mi pvt pa da se nađemo u Tihim noćima na vopsu, 1.20 km klipara, a nedjeljom 1 km. Milina. Čampiju sam već rek'o da se javi ako bude dolazio u BL, al' pička veli da neće skoro.

Čampiju sam već rek'o da se javi ako bude dolazio u BL, al' pička veli da neće skoro.

Đeš Čampija u Srpsku zvati :)

Kad budem dolazio u Banja Luku javiću se pa da skršimo par komada...ti biraj pakovanje.
Čampi treba da dođe u RS jer tako smo u mogućnosti, jednio je proglem što je svršeni student, a takvi baš i nemaju mnogo para. Što se mene tiče pare nisu problem, dolazim biciklom.

Ololololo kakva defka, a Bogme i ovo okupljanje na komentarima je dobro...domaćinsko +++

Komentari baš domaćinski, bolji od defke, lolo.

Bogatstvo začina od džigere napravi dobar komad mesa