Prijava
   

Veži pojas

Savet svom saučesniku u nekoj govnariji koju upravo spremate da se pričuva. Uglavnom se radi o nekoj ''mladost-ludost'' zavrzlami, al' šta zna čovek ima i starijih ljudi koji nikad ne odrastu te često parafraziraju reči iz naslova.

-E, tebra, ceo dan ništa nisam jeo, rmbačim k'o konj od jutra do sutra, ustanem u šest, na poslu sam u pola osam, vratim se kući u osam, vidim ženu, decu, ludog komšiju kod kog upravo pijem kafu, i tako, život mi se sve na isto svodi...
-Ludi sam kažeš?
-Lud sto posto!
-Dosadan ti život?
-Sto jedan posto!
-Gladan si?
-Hiljadu posto.
-E, odlično, komša Sima je smislio ideju da potvrdimo sve ovo što si rekao i da ispravimo ono što ne valja. Znaš Dragčeta iz trećeg ulaza do mene? Preldžija matori, roka ispred dragstora sa svojom mini-market ekipicom i loča. E, pa ima poveliku vikendicu, kao što i sam znaš, a u njoj mnogo ukusne jabuke, pa šta kažeš da odemo i razotkrijemo mit njegovog zlatnog delišesa?
-Pitaš me da preskočimo u njegovu ogradu?
-Upravo to. Tako bi potvrdili moju ludost, ti bi se najeo jabuka i život ti ne bi bio tako monoton k'o što pričaš da jeste.
-Ma ti nisi lud, ti si dileja.
-Ajde, ajde, požuri, ja krećem, ako i ti ne pođeš neće ostati nijedna jabuka, a bogami ima i u gajbu da mu upadnem i uzmem one pršute što svakog meseca dobija iz Dalmacije. Samo veži pojas, znaš moglo bi opako da se završi jer ima dva rotvajlera i dvocevku, dobro podmazanu, razumeš ti mene.

Komentari

Dobro ti je ovo Leno, baš onako za širu i češću upotrebu :)
+

Ako se nećka, samo mu kaže ko izda, pizda i rešena stvar.

Jebote ja ne mogu da naguram 20 ocena...

nema niđe nikog...

SUbota veče, pripreme za grad, ovo ono... Ne moraju svi da rade!!

Već sam plus lupio kod mini-market ekipice. :D +++

Kako je ovo dobro! +++
Svaka čast.