Prijava
   

Vi ste već pobednici

Neka ekipa sportista koja se kvalifikovala na olimpijske igre ili drugo takmičenje, ali nema teorije da tamo nešto ozbiljno urade. Žali Bože para za avionske karte.

Želim Iliji Bozoljcu sretan put na Vimbldon i želim da kažem da je on samim plasmanom već pobednik.

Komentari

Ljudi, ajte malo kritike kad dajete ove silne minuse (ne samo ovde, nego i na ostalim), nešto da se diskutuje makar...

Odlična definicija.

Haahha vifi za sto krizira jadan

Žudim za pičkaranjem, a nema ga nikako :(

Hehehe, vid coveka. Pijatelju moj, nikog vise ne boli uvo za ocenjivanja.
Prvo, malo ljudi na sajtu, uglavnom su aktivni i na forumu ti isti ljudi. I onda ti preovladavaju licni animoziteti, ocenjuje se clan, a ne definicija i slicno.
Drugo, imas dosta hejtera, udju pa ocene 20 definicija minusom bez citanja.
Trece, to su nekad moderatori resavali, nije moglo da se desi da neko da 20 minusa za redom (odnosn moglo je, ali je uklanjano), da neko odredjenom clanu daje samo minuse, drugom pluseve. To su isto modovi resavali.
I cetvrto, pogledaj realno i kakvi smo. Koji moderator je lud da se bakce sa nama jebiga.

Nebitno je sve to, bitno je da ja mogu da ti dam plus na definiciju i da ti onda kažem da si pička, govno, šta već. Ništa jadnije nego s namerom minusirati nešto što je za plus. To mene muči, a ne šta i kako rade moderatori i čiji je posao da rešava to... što je inače i Kaizen onemogućio, pa nije jednostavno rešiti kao što je nekad bilo.

Ono kad ti nedostaje komentatorska sekta.

Nisam nikad osećao da pripadam komentatorskoj sekti, jer sam rado voleo da kontriram i ostavljam negativne komentare, ali da volim što je bilo komentara i te sekte, da. Nedostaju :plakky:

Uf kad se setim kakvih je tu govana bilo. Takoreci preteca ovih fejsbuk "najlepsa :)))), mwahhhhhhhhhhhhhh, lepoticaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Do jaja je bilo kad se nenadano razvije diskusija pa ode u drugom smeru. Definicija o Staljinu na kraju zavrsi sa dve budale koje celu noc ginu oko toga sta je bolje keleraba ili karfiol.

To valjda kad te prvi put strefi olimpijada i jeste neki vrhunac u karijeri, pa mu ovakva ohrabrivanja dođju kao doping.

odlično sročeno :)