Prijava
   

Viktor Troicki

-Sinonim za nekoga ko i pored toga sto je, de facto, ocajan u svom poslu, i dalje uspeva da se krajnje neuspesnim bavljenjem istog, nakupi kajmaka i uživa u plodovima svoga " rada ".
Viktor Troicki(rodjen leta gospodnjeg 1986.) je za svoga veka bio u prvih 15 na svetu, ostavljajući mnoge talentovane tenisere ispod sebe da se krste i levom i desnom, jer da je talentovan, i nije baš,da igra atraktivno, ne igra. A već pričati o tome kojom madjijom je uspeo da smota ribu kao sto je Sunčica je suvišno. Čak je uspeo da osvoji i jedan turnir u karijeri,kao i da donese zemlji Dejvis kup pobedom nad nesrećnim Ljodrom koji je vec u svlačionici napunio gaće.
Čak i dan-danas ova retka zverka obitava u prvih 50-ak na ATP listi,mahom gubeći mečeve,dok ga uporni posmatrači mogu pronaći u nekom od dorćolskih nocnih klubova kako zavodi maloletnice,na foru da zna Noleta,i da sajt ATP-a kaze da je od tenisa za života zaradio 4 miliona dolara. Dok CIA, BIA, CERN i Vatikan i dalje neuspesno pokusavaju da otkriju tajnu životnih uspeha ovog harizmatičnog antitalenta.

Komentari

Negde se slažem, negde ne, ali vredno plusa.

Znaci cim nije #1, jedino sto je preostalo je da se obesi?

Smece od definicje, hajmo dalje.

Zglavkare, normalno je da se malo preteruje, ali činjenica je da mnogo veći talenti od njega nisu bili ni blizu 15. mesta na svetu. Čak i nije neki fanatik što se treniranja tiče, pa da se kaže da mu se isplatila upornost. Daleko od toga da je loš teniser, svaka mu čast, ali defka je na mestu kao zajebancija. Hejtovale su se ovde i uspešnije pojave :)

Ovo sto rece agilni a i prva defka a solidna. Ako nije duplak odlicna.

Јебо вас тенис. -

Plus zbog Sunčice. Imao bih je.

Da ti nije Troicki uzeo pare na kladionici?! Tad bih razumeo u potpunosti, ovako ono sto kaze Agilni, negde se slazem negde ne... :) +

Eh kad bih ja definisao ponaosob svakog tenisera koji mi je uzeo pare,mislim da bih pokrio prvih 100 na listi sigurno :D

Glupost od definicije. Viktor je odlican teniser, po razmisljanju autora, ko nije u prvih 10, on je ocajan u tenisu, sto nema veze s mozgom.