Prijava
   

Viktorija

Iako ste 100 % pomislili da je zbog trenutnog reality-showa ovo definicija pop-pjevačice koja u njemu nastupa prevarili ste se. Viktorija je dječija fudbalska igra. Naime ona je služila kao trening pred neku važnu utakmicu ili ako pokojem balavku majka nije dozvolila da izađe vani pa je za pravi fudbal nedostajalo-fudbalera ili ako za pravi fudbal nema prostora. Ovo je igra sa samo jednim golom i golmanom a dvije ekipe od kojih svaka broji tri ili četiri (vrh,vrhova) igrača. Golman se okretao leđima terenu i najsnažnijim mogućim zamahom bacao loptu iza sebe u teren te je nadmetanje počinjalo. Važilo je pravilo tri kornera-penal a bilo je jako važno biti sa golmanom u što boljim odnosima jer on brani objema ekipama i to je jedina igra na svijetu u kojoj je centralna figura-golman. Možete je konzumirati u uskim uličicama,malim dvorištima,ispred garaža u slijepim ulicama uz četiri-pet balavaca koji neumorno trče za loptom....

Komentari

I sad bih igrao viktorije +

:+)
Koji šou, koja pevačica ?

Cakana iz VB samo što joj je drugo umjetničko ime Viktorija...;-)

A kralju,to je najjača igra na svijetu.Spržio sam oba plućna krila dok sam sa tompusom u ustima jurcao Viktoriju.A tukli smo se,e nemam pojma kako je iko ostao živ.Istina da je golman bio centralna figura ali se malo ko prihvatao te odgovornosti, pogotovu kada se igra u pare.Manje više golman je uvijek bio krvav, a okvir gola je moglo da bude sve na svijetu-kontejner,vrata,auto,konzerva,klošar koji leži u parku.Ukratko-Viktorija-umjetnost.

Ajd' probaj i pevačicu tako lepo da definišeš...;))

" i to je jedina igra na svijetu u kojoj je centralna figura-golman"
Eh koliko puta sam morao golmanu zube pokazati da bi on primio gol od mene :D

Nekad bude žešća rasprava da li je druga ili treća korna,pa onda da bi dokazali da je druga (ovi iz ekipe sa "tri" korne,pogotovo oni koji nisu videli da li je bila korna ili nije) počinju da se kunu u sve na svetu.