Prijava
   

Vini Džouns

Za one koji ne znaju ko je ovaj čovek - napustite definiciju. Ne jer ste glupi ili needukovani, samo, da vas ovo zanima, znali bi ste ko je ovaj čovek od momenta kad ste dovoljno stasali da razumete reči manijak, bog, batina i arčitelj.

Ako još čitate, ipak ću da vam pomognem malo. Pojavljuje se u filmu ''Eurotrip'' kao vodja navijača Mančester junajteda. Ako pamtite njegovo ponašanje iz filma, drago mi je. Jer mu je to default ponašanje.

Vini Džouns je nekada pičio fucu po engleskoj za Vimbldon dok su još bili neki kurac tamo, malo otišao do Lidsa na sezonu-dve, pa se vrn'o opet nazad.

Nije on bio bog zna kakav fudbaler tehnički. Ali je bio jebeno lud. Roj Kin pre Roja Kina recimo, samo još odvrni skalu fanaticizma i pašljeništva i dobiješ Vinija. U njegovoj glavi na terenu je vladala totalna kurcobolja hoće li pobediti ili izgubiti, njemu je bilo bitno da igrač pored njega ne prodje. I to je uspevao dokle god je bio na terenu, to jest, dok ne popuši crveni, što je bilo više n'o često. Kada fiksira igrača, taj ima dve opcije. Da se moli bogu da ne ulete u duel jer će poginuti, ili da pokuša da preživi jedan od njih, pa da ovaj dobije crveni.

Jedan od retkih zveri koji je imao i pogled i stav ludaka, i absolutno se nije plašio da to i pokaže.

Komentari

Eto, ti si pomenuo taman.

Јебени Вини Џонс. Краљина, непрејебива краљина. Хард кор до коске јер му се може.
http://www.imdb.com/title/tt0208092/
http://www.imdb.com/title/tt0120735/
...
http://www.imdb.com/name/nm0005068/
Сасвим добар глумац за оне мање упућене.