Prijava
   

Virtuelna slava

Zarad virtuelne slave ljudi su od davnina bili spremni na sve, posto samo jedna od hiljade definicija moze da dopliva do cilja i ovaploti se u def. dana, sve ostale su konkurencija (ustvari samo one koje predju 30 pluseva za 2 sata.)Virtuelni zivot je surov i ponekad se teska srca mora dati minus na tudju uspesnu def. samo da bi tvoj "pulen" imao vise sansi.Sa druge strane i ti isto tako "popijes" minuse ,jer kako drugacije objasniti onoliku grehotu na dobar def. ,nije sve u hejtu ima nesto i u pragmatici.

Ovim putem bih predlozio zakopavanje ratnih sekira (ali ne u glave),prestanimo da ocenjujemo racionalno ,nego srcem...ja cu prvi poceti...ne imala mi konkurencija def.dana ,ako lazem.

Komentari

Do jaja si se zakleo!
Podržavam. U stvari ja to podržavam odavno. Bar se trudim...

Te igrice su mi toliko dosadile da se trudim da ih ne primećujem, ali ponekad se pitam i ja -čemu sve to i treba li pisati dalje kad vidiš da neki jeftin ulični štos ima veliku publiku ma koliko puta da se ponavlja...

"ponekad se teska srca mora dati minus na tudju uspesnu def" - da li baš mora?
U svakom slučaju, to su igre za decu.

Defenderu, kada si (sigurno vise puta) treci po rangu za def.dana ,a razlika izmedju tebe i prvoplasiranog 2-3 boda , stvarno ne bi pregazio svoj kruti princip i za trenutak presao na tamnu stranu?

Ja sam žensko :-)
Bila sam u toj situaciji nekoliko puta, i nisam dala minus. Jednostavno mi je žao da ne dam plus na jaku definiciju. I obožavam kad dođe neki dan, a svi pišu jake :-)

Defenderko
Da li u vazduhu osecam miris ambicija vezanih za avanzovanje na Vukajliji pa smo zato politicki korektni ili smo samo naivni sto vec nije za oprostiti?

Jao, sad si lupio i ostao živ :-)
Oprošteno ti je, pošto nisi u toku :-)
Znaš, stvarno je detinjasto "osuđivati" ljude koji ne razmišljaju kao ti.

Zaboravih ti reći da sam svoju najbolje rangiranu definiciju, koja je bila def dana, obrisala pre izvesnog vremena. Verovatno zato što sam politički korektna :-)

Svako ima pravo da bude auto-destruktivan ,a uzgred , pocela si mene preozbiljno da shvatas.